Alles voor één vast bedrag per maand.

Fotografie, webdesign en online marketing

PLAN B TOT Z

Met Plan B Design als partner ben je als ondernemer van alles voorzien. Dit is een plek waar er met je mee wordt gedacht en er direct actie wordt ondernomen. Hierdoor kunnen een hoop kosten voorkomen worden en weet je zeker dat je krijgt wat je in gedachte hebt.

BETAALBAAR

Betaalbaar blijft een subjectief begrip maar onze diensten en producten vind je elders niet snel voor minder. Bij de meeste projecten werken wij met vaste prijs afspraken zo weet je precies waar je aan toe bent en dat is best fijn toch. Duidelijkheid, daar houden we van.

VERNIEUWEND

Plan B Design is altijd op de hoogte van de nieuwste trends, deze worden ook direct geïmplanteerd in onze diensten en producten. Wij zijn erg actief op social media en weten dus goed wat er zoal leeft op het web. Op zoek naar een frisse wind, dan kun je stoppen met zoeken.

R

ABONNEER

Geef jezelf als ondernemer rust en laat Plan B Design je helpen. Van het maken en onderhouden van je website of webshop tot het fotograferen van producten of evenementen naar het posten van originele berichten op al jouw social media kanalen. Alles onder één dak voor één vast bedrag per maand. Fulltime gemak voor een parttime prijs.

Exclusieve fotoprint winkel

Neem de tijd en kijk lekker rond, shop till you drop!

FOTOGRAFIE

Wij denken vanuit een commercieel oogpunt met je mee en schieten zo de beste plaatjes voor jouw bedrijf. Mens, dier, product of landschap alles kan op de foto.

MARKETING

Wij bedenken campagnes voor groot en klein. Samen zorgen we ervoor dat de juiste content via de juiste kanalen bij jouw doelgroep terecht komt. Alles herkenbaar in beeld!

WEBDESIGN

Stijlvol, tijdloos ontwerp met foutloze werking op alle apparaten en voorzien van een uniek design waarmee je na een eenmalige investering weer jaren vooruit kunt!

l

ONTWERP

Begin je een nieuw bedrijf of wil je een frisse wind door je verouderde huisstijl. Wij zorgen er voor dat je huisstijl perfect aansluit bij het merk dat jij vertegenwoordigt.

Feestavond WACO

Feest bij Bistro Barbizon! Herbert Wagenaer, eigenaar van WACO Groenvoorzieningen B.V. is 60 jaar geworden en dat moet gevierd worden! Het was een super gezellige avond met bekende namen zoals Otto Lagerfett de Deutche Slager koning, Emile Hartkamp en Joey Hartkamp die het wel bekende Nederlandse Genre op zich namen. Bekijk hieronder een greep...

Bocx Interiors Showroom Reeuwijk

Bocx Interiors is een luxe fabrikant van zitmeubelen die voor een betaalbare prijs modieuze en comfortabele zetels maakt. Je kunt eindeloos mixen en matchen, bijna alle opstellingen zijn mogelijk. Grofweg ieder jaar breidt het bedrijf de collectie uit en dit maal zijn we te gast in het nieuwe hoofdkantoor van het merk in Reeuwijk. Zie een aantal...

Flachau Oostenrijk

Jetzt geht's los! Wintersport, lekker een weekje er tussen uit. Na een kleine 10 uur rijden zijn we beland in een prachtig stukje winter wonderland. Na een paar dagen heerlijk geskied te hebben toch besloten één dag de latten in te ruilen voor een camera. Even geen afdalingen voor mij dus, maar wel een super toffe ontdekkingsreis rondom district...

Bocx Interiors / Chicasa Meppen

Bocx Interiors is een Nederlandse groothandel in luxe zitmeubelen. Zij bieden een prachtige zitmeubelen collectie aan die nagenoeg alle stijlen bevat. Bocx Interiors heeft Plan B Design gevraagd af te reizen naar Meppen, Duitsland, om een deel van deze collectie te fotograferen. We zijn te gast bij Chicasa. Chicasa is een woonwinkel die veel...

AANGENAAM

Mijn naam is Bram van den Broek. Creatief, commercieel, enthousiast en misschien wel interessant om een keer te ontmoeten, wat zeg jij?

LEKKER SOCIAAL

Wie kan delen kan vermenigvuldigen. Volg ons op social media en blijf op de hoogte!

CONTACT

Utrechtseweg 149
6871 DS Renkum 0653688966 info@planbdesign.nl

SHOP

Alle prijzen zijn inclusief 21% BTW. Je kunt alleen betalen via onderstaande betaal methoden.

Pin It on Pinterest

×

Hallo,

Stuur ons een appje. Klik op de contactpersoon hieronder en stuur je bericht! Of mail je brandende vraag naar info@planbdesign.nl

×