Alles voor één vast bedrag per maand

Fotografie, webdesign en online marketing

PLAN B TOT Z

Met Plan B Design als partner ben je als ondernemer van alles voorzien. Dit is een plek waar er met je mee wordt gedacht en er direct actie wordt ondernomen. Hierdoor kunnen een hoop kosten voorkomen worden en weet je zeker dat je krijgt wat je in gedachten hebt.

BETAALBAAR

Betaalbaar blijft een subjectief begrip maar onze diensten en producten vind je elders niet snel voor minder. Bij de meeste projecten werken wij met vaste prijsafspraken zo weet je precies waar je aan toe bent en dat is fijn. Duidelijkheid, daar houden we van.

VERNIEUWEND

Plan B Design is altijd op de hoogte van de nieuwste trends, deze worden ook direct geïmplanteerd in onze diensten en producten. Wij zijn erg actief op social media en weten dus goed wat er zoal leeft op het web. Op zoek naar een frisse wind? Stop dan met zoeken!

"

ABONNEER

Geef jezelf als ondernemer rust en laat Plan B Design je helpen. Van het maken en onderhouden van je website of webshop tot het fotograferen van producten of evenementen naar het posten van originele berichten op al jouw social media kanalen. Alles onder één dak voor één vast bedrag per maand. Fulltime gemak voor een parttime prijs. Neem contact op en maak je wensen kenbaar. Tijd voor een goed gesprek en koffie! Met koekjes…

Misschien wel handig om te lezen

Website of webshop laten maken en goed gevonden worden? Lees hier meer!

FOTOGRAFIE

Wij denken vanuit een commercieel oogpunt met je mee en schieten zo de beste plaatjes voor jouw bedrijf. Mens, dier, product of landschap alles kan op de foto.

MARKETING

Wij bedenken campagnes voor groot en klein. Samen zorgen we ervoor dat de juiste content via de juiste kanalen bij jouw doelgroep terecht komt. Alles herkenbaar in beeld!

WEBDESIGN

Een stijlvol, tijdloos ontwerp met foutloze werking op alle apparaten en voorzien van een uniek design waarmee je na een eenmalige investering weer jaren vooruit kunt!

l

ONTWERP

Begin je een nieuw bedrijf of wil je een frisse wind door je verouderde huisstijl. Wij zorgen er voor dat je huisstijl perfect aansluit bij het merk dat jij vertegenwoordigt.

Hier moeten we even goed voor zitten!

De koffie staat klaar. De koekjes ook…

AANGENAAM

Mijn naam is Bram van den Broek. Creatief, commercieel, enthousiast en misschien wel interessant om een keer te ontmoeten, wat zeg jij?

WIJ ZIJN GOED IN

Sprankelende websites, winstgevende webshops, sprekende foto’s, persoonlijke huisstijlen, doeltreffende marketing- strategiëen en leuke gesprekken!

LEKKER SOCIAAL

Wie kan delen kan vermenigvuldigen. Volg ons op social media en blijf op de hoogte!

CONTACT

Utrechtseweg 149
6871 DS Renkum
0653688966
info@planbdesign.nl

Pin It on Pinterest

×

Hallo,

Stuur ons een appje. Klik op de contactpersoon hieronder en stuur je bericht! Of mail je brandende vraag naar info@planbdesign.nl

×