Contact

Get in touch! Een kop koffie kan geen kwaad toch?

Get in touch

Over ons

De meeste ondernemers hebben het online goed voor elkaar.  Onlangs een nieuwe website laten bouwen, regelmatig posten op Instagram en er worden zelfs blogs geschreven. Maar wat heeft je dat door de jaren heen opgeleverd? Helemaal niets of misschien een klant of twee? Hoogstwaarschijnlijk minder dan je had verwacht! Maar waarom? Het ontbreken van samenhang, vindbaarheid, strategie, een duidelijke boodschap en een pakkende huisstijl zijn meestal de redenen. Een plekje bemachtigen en meespelen in het online landschap is niet zo moeilijk, maar geloven wij in het gezegde ‘meedoen is belangrijker dan winnen’? Als we mogen kiezen staan we toch veel liever op nummer één?

Ik zal het niet langer maken dan nodig is. Mijn naam is Bram van den Broek en mijn bedrijf(je) heet Internet- en reclamebureau Plan B Design. De afgelopen jaren hebben wij ruim 100 ondernemers mogen helpen met het oplossen van diverse online vraagstukken. Dit doe ik in samenwerking met een verscheiden team van freelance experts op het gebied van foto- en videografie, webdesign, e-commerce, (online)marketing, branding, copywriting en consulting. Dus Bram, wat heb ik aan jou en je bedrijfje? Nou, eigenlijk een hele hoop. Bovenstaande diensten hebben namelijk betrekking op heel ondernemend Nederland. En wij hoeven jou natuurlijk niet uit te leggen dat winnen belangrijker is dan meedoen.

Bram van den Broek

Plan B Design
Utrechtseweg 149
6871 DS Renkum

0653688966
[email protected]

Get in touch

App, mail, dm of bel
Mail Plan Bof app Bram vd B

Plan B Design

Hé ondernemer,Leer zelf hoe jij jouw bedrijf kunt voorzien van meer online shine

Wil jij graag zelf meer leren over online marketing, hoe je zelf je website kunt onderhouden en hoe je nu het beste social media in kunt zetten voor jouw bedrijf? Meld je dan aan voor onze mailing. Wij versturen max. 12 keer per jaar een educatieve mail.