marketingbureau arnhem

Vergroot jouw impact met een effectieve marketingstrategie

Ontdek de kracht van marketing met een persoonlijke strategieën die in de basis al gericht is op resultaat. Wij analyseren grondig jouw markt, doelgroep en concurrentie om een doeltreffende marketingstrategie op maat te ontwikkelen. Van contentmarketing tot sociale media, wij brengen jouw boodschap op de meest effectieve manier over, waardoor jouw merk groeit en opvalt bij de gewenste doelgroep.

Onze online marketing diensten

Sterke klantrelaties en zichtbaarheid

Met zoekmachine optimalisatie (SEO) en pay-per-click (PPC) campagnes vergroten we de online zichtbaarheid, waardoor potentiële klanten jou vinden wanneer ze naar je producten of diensten zoeken. Content is koning en wij begrijpen de kunst van effectieve content marketing. Onze strategieën richten zich op het creëren van waardevolle en boeiende content die niet alleen jouw expertise toont, maar ook sterke klantrelaties opbouwt. Van blogs tot video’s, wij zorgen ervoor dat jouw merk consistent en overtuigend communiceert met je doelgroep.

Strategie

Door de juiste doelen te stellen word er een sterk plan opgesteld

Advertising

Met het juiste budget het bereik van jouw onderneming vergroten op o.a. Google.

Social media

Posten, liken, delen. We zijn er gek van. Maar hoe gaat dit mijn bedrijf helpen?

Content

Zonder matching beeldmateriaal kun je jezelf niet promoten. Tijd om te shooten!

Wat wij doen

Plan B Design is een full service digital marketing agency. Door samen te werken met vaste partners bieden wij als digitale aannemer een alles-in-één oplossing. We bepalen een ijzersterke strategie, creeëren doeltreffende content en zetten zo online de juiste koers voor jouw onderneming uit.

Onze werkwijze

Situatie in kaart brengen

De juiste doelen stellen

Onderzoek uitvoeren

Effectief plan opstellen

Analyseren en verbeteren

Opschalen of aanpassen

Online Shine vasthuden!

Meetbare resultaten met analytics gedreven marketing

Onze aanpak is niet alleen creatief, maar ook data-gedreven. Wij gebruiken geavanceerde analytics om de prestaties van jouw marketingcampagnes te meten en te optimaliseren. Door continu te analyseren en aan te passen zorgen wij ervoor dat jouw marketinginvesteringen maximale resultaten opleveren. Middels speciaal ontwikkelde dashboards zijn de inzichten van jouw campagnes altijd inzichtelijk.

Marketingstrategie

Onderzoek en analyse

Brand positionering

Budgetering

Vanaf €1.995,95

Social media marketing

Channel branding

Post en story design

Reel template design

Vanaf €695,95

Soms kan één simpel mailtje al een hoop opleveren.

“Bereik klanten die normaliter onbereikbaar waren.”

Kies je abonnement

Meer Online Shine! Dat is wat je wilt. Met een marketing abonnement kan het gerealiseerd worden. Je krijgt een persoonlijke marketing manager die je o.a. helpt bij het groeien van je social media kanalen, je online ads beheert, web conversies verbeterd en je vindbaarheid vergroot.

Online Shine

Vanaf €159,95

Oplossing

Online ads en e-mailmarketing management tot maximaal 2.000 adressen.

Marketing +

Vanaf €339,95

Oplossing

Social media management van max. 3 zakelijke kanalen, inclusief posting, planning en creatie.

Marketing manager

Vanaf €795,95

Oplossing

Online ads-, e-mail marketing- en social media management compleet zonder limiet.

"

alle abonnementen

Vragen over marketing

Wat heeft mijn bedrijf aan social media marketing

Social media is een alomvattend een zeer krachtige tool om jouw onderneming onder de aandacht te brengen. Bijna 90% van de mensen onder de 55 jaar gebruikt is meer dan twee keer daags op een social media netwerk te vinden. Door je onderneming op de juiste manier in dit digitale landschap te presenteren levert dat gegarandeerd bekijks op.

Moet ik adverteren op Google om gevonden te worden

Adverteren op een zoekmachine zoals Google is geen must. Al word het wel sterk geadviseerd! Als je bedrijf een bepaalde groei doormaakt komt er op een gegeven moment een punt dat het organische bereik van je onderneming niet meer toereikend is. Dit is op te lossen door je bedrijfs USP’s, producten of diensten te promoten op zoekmachines die dagelijks door tientallen miljoenen mensen gebruikt word.