Online marketingbureau Arnhem

Wij halen het maximale uit digitale kanalen. Niet met mooie woorden, maar met daden! Sterke strategieën, creatieve concepten en goede techniek leggen de basis.

Betreed nieuwe markten

Een constante stroom van nieuwe en actieve klanten

Marketing heeft traditioneel betrekking op alle activiteiten die een bedrijf uitvoert om de verkoop van producten of diensten te bevorderen, dat wist je natuurlijk al. Maar hoe kun je hier online het beste mee omgaan? Twee goede voorbeelden zijn zoekmachine marketing en social media marketing. Door jouw product of dienst hier goed op te promoten zul je al gauw zien dat je merkbekendheid een aanzienlijke boost krijgt. Zoekmachines en social media zijn twee diensten die de meeste mensen dagelijks gebruiken. Denk aan Google, Facebook en Instagram. De kans dat jij regelmatig bij een potentieel geïnteresseerde onder de aandacht komt is vrij groot. Dit betekend dat je bedrijf onder de aandacht word gebracht op plekken die organisch normaliter onbereikbaar waren.

Onze online marketing diensten

Zakelijk opvallen met goede marketing

Je bedrijf of product op de juiste manier promoten is niet bepaald een makkie. Het kans soms moeilijk zijn zelfs al een begin te maken, want door alle mogelijkheden zie je als ondernemer soms door de bomen het bos niet meer. Om het makkelijk te maken hebben wij online marketing opgesplitst in vier elementen. Je vind ze hiernaast. Tip: Kun je eerlijk zeggen dat je alle elementen al op de juiste manier toepast in jouw onderneming? Dan ben je goed bezig!

Strategie

Door de juiste doelen te stellen word er een sterk plan opgesteld

Advertising

Met het juiste budget het bereik van jouw onderneming vergroten op o.a. Google.

Social media

Posten, liken, delen. We zijn er gek van. Maar hoe gaat dit mijn bedrijf helpen?

Content

Zonder matching beeldmateriaal kun je jezelf niet promoten. Tijd om te shooten!

Wat doen we

Plan B Design is een full service media- en marketingbureau. Door samen te werken met vaste (freelance) partners bieden wij als digitale aannemer een alles-in-één oplossing. We bepalen een ijzersterke strategie en zetten zo online de juiste koers voor jouw onderneming uit.

Onze werkwijze

Situatie in kaart brengen

De juiste doelen stellen

Onderzoek uitvoeren

Effectief plan opstellen

Analyseren en verbeteren

Opschalen of aanpassen

Online Shine vasthuden!

Onderzoek en analyse

Website analytics

Content kalender

Post concepts

€695,95

Social media management

1-2 posts per week

1-2 storys per week

Maandelijks rapportage

€339,95

Soms kan een simpel kopje koffie je horizon verbreden.

“Met online marketing bereik je klanten die normaliter onbereikbaar waren.”

Kies je abonnement

Meer Online Shine! Dat is wat je wilt. Met een marketing abonnement kan het gerealiseerd worden. Je krijgt een persoonlijke marketing manager die je o.a. helpt bij het groeien van je social media kanalen, je online ads beheert, web conversies verbeterd en je vindbaarheid vergroot.

Online Shine

Vanaf €159,95

Oplossing

Online ads en e-mailmarketing management tot maximaal 2.000 adressen.

Marketing +

Vanaf €339,95

Oplossing

Social media management van max. 3 zakelijke kanalen, inclusief posting, planning en creatie.

Marketing manager

Vanaf €795,95

Oplossing

Online ads-, e-mail marketing- en social media management compleet zonder limiet.

"

alle abonnementen

Vragen over marketing

Wat heeft mijn bedrijf aan social media marketing

Social media is een alomvattend een zeer krachtige tool om jouw onderneming onder de aandacht te brengen. Bijna 90% van de mensen onder de 55 jaar gebruikt is meer dan twee keer daags op een social media netwerk te vinden. Door je onderneming op de juiste manier in dit digitale landschap te presenteren levert dat gegarandeerd bekijks op.

Moet ik adverteren op Google om gevonden te worden

Adverteren op een zoekmachine zoals Google is geen must. Al word het wel sterk geadviseerd! Als je bedrijf een bepaalde groei doormaakt komt er op een gegeven moment een punt dat het organische bereik van je onderneming niet meer toereikend is. Dit is op te lossen door je bedrijfs USP’s, producten of diensten te promoten op zoekmachines die dagelijks door tientallen miljoenen mensen gebruikt word.