over plan b design

Bram van den Broek, aangenaam.

Diensten

Wie is Plan B Design

Plan B Design is een full-service media- en marketingbureau gevestigt in Renkum. De onderneming is een initiatief van fotograaf en webdesigner Bram van den Broek. Het bedrijf(je) heeft sinds 2017 één missie: het creëren van meer Online Shine voor ondernemend Nederland. Bram fungeert bij alle projecten als digitale aannemer en adviseur. Verder werkt Plan B Design samen met (freelance) experts op het gebied van copywriting, online advertising, videografie en web development. Als digitale aannemer is Bram het enige communicatie punt met de klant. Zo houden we de lijntjes kort, krachtig en duidelijk. Bram verzorgt zelf alles op het gebied van design en foto- en videografie. Denk aan webdesign, UI design, UX design, logo design, branding, advertenties allround fotografie en bedrijfsvideografie.

Wat doet Plan B Design

Plan B Design is een full service media- en marketingbureau. Door samen te werken met vaste (freelance) partners bieden wij een alles in één oplossing op het gebied van content creatie (foto- en videografie), webdesign, online marketing, social media management en consulting. Alles onder één dak! Samen staan we namelijk sterken, denk je niet? Wij hebben inmiddels ruim 100 bedrijven mogen helpen met het opzetten van targets en het realiseren van doelen. Denk aan meer leads, klanten en dus omzet genereren, maar ook aan hulp op afstand en advies op maat. Het zit ‘m soms in de kleine dingen.

Wat doet Plan B Design

Plan B Design een digitale alleskunner en aannemer van jouw media of marketing gerelateerde project. Door samen te werken met vaste (freelance) partners bieden wij een alles in één oplossing op het gebied van content creatie (foto- en videografie), webdesign, online marketing, social media management, branding en consulting. Alles onder één dak! Samen staan we namelijk sterken, denk je niet? Wij hebben ruim 100 bedrijven mogen helpen met het opzetten van targets en het realiseren van doelen. Denk aan meer leads, klanten en dus omzet genereren, maar ook aan hulp op afstand en advies op maat. Het zit ‘m soms in de kleine dingen.

Visie

Online Shine bestaat uit verschillende diciplines. Plan B Design brengt webdesign, content en marketing samen onder één dak. Grote problemen vragen vaak om kleine oplossingen. Wij brengen de juiste oplossing samen op één plek. 

Missie

Het doel van Plan B Design is om meer Online Shine voor ondernemend Nederland te genereren. Onze producten zijn van hoge kwaliteit en toegankelijk voor zowel ZZP’ers, MKBérs als groot ondernemend Nederland.

"

bekijk alle diensten

Denk jij dat Plan B Design jouw onderneming kan voorzien van meer Online Shine? Stuur je bericht.

“Online Shine begint bij Plan B Design.”