welkom bij plan b design

Over Plan B Design

Plan B Design is een full-service digital marketing agency in de buurt van de Gelderse hoofdstad Arnhem. De onderneming is een initiatief van creatieveling Bram van den Broek. Het bedrijf heeft sinds 2017 één missie: het creëren van meer “Online Shine” voor ondernemend Nederland. Bram fungeert als digitale aannemer en consultant. Verder werkt Plan B Design samen met vaste experts op het gebied van copywriting, online advertising, videografie en webdevelopment. Als digitale aannemer is Bram het enige communicatiepunt naar de klant. Zo houden we de lijntjes kort, krachtig en duidelijk.

Visie

“Online Shine” bestaat uit verschillende diciplines. Plan B Design brengt webdevelopment, content, marketing en branding samen onder één dak. Grote problemen vragen vaak om kleine oplossingen.

Missie

Ons doel is om middels feiten en data de juiste strategie uit te zetten. Wij brengen perspectief en doen ons best een effectieve toekomstvisie te visualiseren en deze door korte sprints te realiseren. Wij gaan voor het lange termijn.

Wij helpen je graag verder. Plan een afspraak met Bram.

“Shine Online met Plan B Design”