Diensten

Strategie, ontwikkeling, optimalisatie en meer

Een plekje bemachtigen en meespelen in het online landschap is niet zo moeilijk, maar geloven wij in het gezegde ‘meedoen is belangrijker dan winnen’? Als we mogen kiezen staan we toch veel liever op nummer één? De laatste drie jaar hebben wij ruim 100 ondernemers mogen helpen met het oplossen van diverse online vraagstukken. Dit doen wij in samenwerking met een verscheiden team van freelance experts op het gebied van foto- en videografie, webdesign, e-commerce, (online)marketing, branding, copywriting en consulting.

Full service internet- en reclamebureau

Webdesign

Een stijlvol, tijdloos ontwerp met foutloze werking op alle apparaten. Voorzien van een uniek design, waarmee je na een eenmalige investering weer jaren vooruit kunt! Wij geven jouw website de W van Wow (en van WordPress). Dat is onze filosofie. Plan B Design werkt al jaren nauw samen met het WordPress-platform. Dat biedt op het gebied van techniek en ontwerp vele mogelijkheden.

E-commerce

De kwaliteit van het internet en webwinkels is tegenwoordig zo goed, dat bestellen vanuit je grote comfortabele fauteuil in je eigen huiskamer veel gemakkelijker is. Maar comfort is niet alles. Webshops bieden een enorm goede service en veelal de scherpste prijzen. Binnen 24 uur kun je alles in huis hebben. Dat is toch super! Plan B Design zorgt ervoor dat je een technisch goede en mooi ogende webshop in bezit krijgt. 

Fotografie

Bij ieder project wordt er met een commercieel oog met je meegekeken. We maken een planning, boeken de juiste talenten en/of locatie(s) en zorgen ervoor dat alle typen fotografie in één klik geschoten worden. Denk aan portret/profielfoto’s, in- en exterieurfoto’s en productfoto’s. Dit beeldmateriaal kun je dan ideaal gebruiken voor je website, social media posts, mailberichten en advertenties!

Videografie

Video is een steeds populairder wordend medium. Veel mensen verkiezen bewegend beeld boven alle andere vormen van media. Op zakelijk gebied zijn er vele mogelijkheden om video toe te passen. Denk aan een bedrijfsfilm, after movie, instructievideo, promotie/reclame video, webshop video, product video, social media video en online marketing video.

Branding

Opvallen doe je met een hele dikke huisstijl! Een persoonlijke en unieke huisstijl is de ideale manier om je bedrijf herkenbaar te presenteren. Het is het symbolische gedeelte van de bedrijfsidentiteit en de eerste indruk die iemand krijgt van je bedrijf. Zorg ervoor dat die goed is!

Marketing

Marketing heeft traditioneel betrekking op alle activiteiten die een bedrijf uitvoert om de verkoop van producten of diensten te bevorderen. Dat wist je natuurlijk al, maar waar ga je beginnen? Hoeveel wil je investeren? Welke mensen of bedrijven behoren tot jouw doelgroep? Bij ons vind je antwoord op vragen als deze en meer.

Bekijk ons portfolio

Met een overvloed aan creativiteit, passie en liefde pakken we elk project met beide handen aan. Geen uitdaging is te groot. Wil jij ook in ons portfolio komen? Dat kan. Neem contact op. Ons luisterend oor en een stomend hete kop koffie krijg je altijd.

Portfolioget in touch
Hé ondernemer,Leer zelf hoe jij jouw bedrijf kunt voorzien van meer online shine

Wil jij graag zelf meer leren over online marketing, hoe je zelf je website kunt onderhouden en hoe je nu het beste social media in kunt zetten voor jouw bedrijf? Meld je dan aan voor onze mailing. Wij versturen max. 12 keer per jaar een educatieve mail.