Diensten

webdesign, foto -en videografie, marketing en meer!

Het doel van Plan B Design is bedrijven voorzien van een volledig pakket van fotografie-, webdesign- en marketingdiensten. Ideaal voor mkb’ers en zzp’ers, die niet voor iedere tak van sport een ander bedrijf of persoon willen inschakelen, maar wel beseffen dat een professionele online presentatie van hun bedrijf vandaag de dag van cruciaal belang is. Alles onder één dak. Fulltime gemak voor een parttime prijs, noemen wij dat.

Full service internet- en reclamebureau

Website

Een stijlvol, tijdloos ontwerp met foutloze werking op alle apparaten. Voorzien van een uniek design, waarmee je na een eenmalige investering weer jaren vooruit kunt!

Webshop

Winstgevende webshops met de W van Wo. Shopify, WooCommerce en Bol.com. Alles is mogleijk met Plan B.

Foto

Het gezegde luidt niet voor niets: “Eén beeld spreekt meer dan duizend woorden”. Daar wij het volledig mee eens!

Video

Video is een steeds populairder medium. De mogelijkheden zijn namelijk eindeloos. Samen maken we er een uniek verhaal van!

Branding

Branding is het symbolische gedeelte van de bedrijfsidentiteit en de eerste indruk die iemand krijgt van je bedrijf. Zorg ervoor dat die goed is!

Marketing

Marketing heeft traditioneel betrekking op alle activiteiten die een bedrijf uitvoert om de verkoop van producten of diensten te bevorderen, dat wist je natuurlijk al… Maar waar ga je beginnen? Hoeveel wil je investeren? Welke mensen of bedrijven behoren tot jouw doelgroep?

Bekijk ons portfolio

Met een overvloed aan creativiteit, passie en liefde pakken we elk project met beide handen aan. Geen uitdaging is te groot. Wil jij ook in ons portfolio komen? Dat kan. Neem contact op. Ons luisterend oor, een stevige bak koffie en overheerlijke koekjes krijg je alvast gratis van ons.

Portfolioget in touch
Hé ondernemer,Leer zelf hoe jij jouw bedrijf kunt voorzien van meer online shine

Wil jij graag zelf meer leren over online marketing, hoe je zelf je website kunt onderhouden en hoe je nu het beste social media in kunt zetten voor jouw bedrijf? Meld je dan aan voor onze mailing. Wij versturen max. 12 keer per jaar een educatieve mail.