Portfolio

Ruim honderd klanten gingen je voor

Wij hebben diverse diensten mogen uitvoeren voor verschillende bedrijven in de buurt van Ede, Wageningen, Arnhem en Nijmegen

Wij houden van jouw project en willen dat jij natuurlijk ook verliefd wordt!

Met een overvloed aan creativiteit, passie en liefde pakken we elk project met beide handen aan. Geen uitdaging is te groot. Hieronder vind je een mix van fotografie, webdesign en marketingprojecten waar wij bijzonder trots op zijn! Wil jij ook in ons portfolio komen? Neem dan contact met ons op. Een luisterend oor, stevige bak koffie en heerlijk koekje krijg je alvast gratis van ons.

Alle klanten

 

Review

Sylvia van Daalen, diëtist

Bram begreep wat ik wilde. De sfeer en de kleuren komen goed over waardoor ik weer een frisse website heb. Bram stelde me telkens de juiste vragen en kwam met passende antwoorden op mijn vragen. Hij is nuchter, praktisch en snel in zijn aanpak.

Review

John Visser, uitvaartondernemer

Het eerste contact met Bram, hij begreep precies wat ik wilde met zijn goede adviezen heeft Bram werkelijk een prachtige website voor mijn onderneming gemaakt met alles erop en eraan. Het contact met Bram is ongedwongen hij denkt met je mee en geeft duidelijke adviezen. Bram ik raad je zeker aan en ben zeer tevreden. Bedankt, John Visser. John Visser Uitvaartbegeleiding

Review

André Klop, rij-instructeur

Bij Plan B Design heb je het gevoel dat Bram je heel goed helpt en mee denkt. Hele snelle response als je iets vraagt. Ik ben zeer tevreden over Bram. Heel professioneel gaat het te werk. Een goed kwalitatief product levert hij af. Hij legt ook alles en niet te ingewikkeld uit. Dus ik zeg ga gebruik maken van Plan B Design. Groet André.

Webdesign

Duits bijles inArnhem

Voetbalvereniging in Renkum

Recyclingbedrijf in Renkum

Autogarage in Berg en Dal

Aannemer in Renkum

Accountant in Dodewaard

Autorijschool in Arnhem

Woninginrichter in Renkum

Fotografie

Zitmeubel producent in Reeuwijk

Handelaar in Ferrari memorabilia

Kunstschilder in Renkum

Webwinkel in unieke foto kunst

Voetbalclub in Arnhem

Maatpakken atelier in Elst

Webwinkel in vrouwlijke sieraden

Meubelmaker in Oosterbeek

Videografie

Vastgoedontwikkelaar

Financieel advieseer in Arnhem

Tuinmachine winkel in Renkum

Hekwerk bedrijf in Dodewaard

Groothandel in afbouw materiaal

Technisch tekenaars van yachten

Woonwinkel in Renkum

Mediator in Arnhem

Hé ondernemer,Leer zelf hoe jij jouw bedrijf kunt voorzien van meer online shine

Wil jij graag zelf meer leren over online marketing, hoe je zelf je website kunt onderhouden en hoe je nu het beste social media in kunt zetten voor jouw bedrijf? Meld je dan aan voor onze mailing. Wij versturen max. 12 keer per jaar een educatieve mail.