Website laten maken

wij zijn beschikbaar

Wij zijn jouw partner in het creëren van doelgerichte en visueel aangename websites die niet alleen indruk maken maar bovenal resultaatgericht ontworpen zijn. Een website is meer dan een visitekaartje; het is de kern van jouw digitale identiteit, een tool die je contact brengt met jouw doelgroep.Als jouw one-stop-shop digital agency gaan ontwerpen wij niet alleen je website, maar wij voorzien deze ook van doeltreffende copy, boeiende content en de juiste data gedreven tools.

Zichtbaarheid en vindbaarheid

Ons doel is om een website te creëren die niet alleen visueel aantrekkelijk is maar ook doordrenkt is met overtuigende teksten en relevante content. Jouw website moet niet alleen mooi zijn, maar ook gevonden worden. Wij integreren geoptimaliseerde content en technieken om ervoor te zorgen dat jouw website hoog scoort in zoekmachines. Dit vertaalt zich naar meer zichtbaarheid en potentiële klanten.

Conversiegericht design

Ieder bedrijf is uniek. Daarom bieden wij maatwerkoplossingen die passen bij de identiteit en doelen van jouw onderneming. Of je nu een start-up bent of een gevestigd bedrijf, wij zorgen ervoor dat jouw website een weerspiegeling is van wat jouw merk speciaal maakt. Onze focus ligt niet alleen op het aantrekken van bezoekers, maar ook op het omzetten van deze bezoekers naar klanten. Ons conversiegerichte designs, overtuigende copy en content maximaliseren de impact van jouw online aanwezigheid met als doel; het aanleveren van waardige leads.

1

Concept design

Na een kennis sessie zijn alle wensen en verwachtingen in kaart gebracht.

2

Development

Na 1 revisie ronde is alle feedback in het ontwerp verwerkt en gaan we aan de slag.

3

Live

We presenteren de website en zetten indien nodig samen de puntjes op de i.

4

Webcare

Wij zorgen dat je altijd online blijft. Abonneer je op één van onze webcare pakketten.

Wij zijn voor iedereen bereikbaar

One page design

Al vanaf €495,95 of

39,95

per maand

Ideaal voor een digitaal CV, project-, portfolio of landingspagina

MKB/ZZP website

Al vanaf €1.995,95 of

79,95

per maand

Een sterk visitekaartje met contactformulier en interactieve kaart.

Website op maat

Al vanaf €2.995,95 of

129,95

per maand

Een professionele website met uniek design en sterke zoekmachine ranking.

Gratis website analyse

Krijg binnen 24 uur een uitgebreid rapport op maat opgestuurd

Kies je abonnement

Met een web abonnement zorg je ervoor dat je geen omkijken meer hebt naar je website. Op afstand beheren we je website en zorgen we ervoor dat deze optimaal gevonden word, presteert en natuurlijk converteert.

Webcare

Vanaf €29,95 p.m.

Oplossing

WordPress website onderhoud, periodiek updaten en hulp op afstand

Webcare +

Vanaf €69,95 p.m.

Oplossing

Website onderhoud, wijzigen van een content, web page beheer en hulp op afstand.

Premium web

Vanaf €119,95 p.m.

Oplossing

Website management, conversie optimalisatie, SEO, content aanpassen en copywriting

"

alle abonnementen

Veel gestelde vragen over webdesign

FAQ

Hoe maken jullie mijn website goed vindbaar in een zoekmachine?

Wij implementeren geavanceerde technieken, zoals keyword-optimalisatie en technische optimalisatie d.m.v. AI, om ervoor te zorgen dat jouw website hoog scoort in zoekmachines. Wij begrijpen dat vindbaarheid essentieel is en onze strategieën zijn gericht op het vergroten van zichtbaarheid en het aantrekken van relevante verkeer. Door gebruik te maken van een web care abonnement wordt er regelmatig gecheckt of jouw website nog wel goed scoort en worden waar nodig actief wijzigingen aangebracht.

Kunnen jullie mijn bestaande website ook verhuizen?

Absoluut, het upgraden en optimaliseren van bestaande websites behoort tot de mogelijkheden. Of het nu gaat om een verouderd design, zwakke conversie, of verouderde content, wij bieden op maat gemaakte oplossingen om jouw website te transformeren en te laten voldoen aan de laatste standaarden. Indien wenselijk kunnen wij je hosting, e-mail en domeinnaam in beheer nemen. Zo ben je er van verzekerd dat je niet meer achter de feiten aan hoeft te lopen bij oude partners maar één aanspreekpunt hebt voor jouw digitale infrastructuur.

Hoe lang duurt het voordat mijn website live kan gaan?

De doorlooptijd voor het ontwerpen en lanceren van jouw website varieert afhankelijk van de complexiteit en omvang. Gemiddeld genomen streven we ernaar om een evenwicht te vinden tussen efficiëntie en kwaliteit. Tijdens ons kennismakingsgesprek bepalen we samen de doelen en deadlines, zodat je precies weet wat je kunt verwachten en wanneer jouw nieuwe website live gaat. In het geval wij verantwoordelijk zullen zijn voor programmeren, ontwerpen, schrijven en het creëren van de juiste content garanderen wij dat een gemiddelde doorlooptijd tussen de 4 en 6 weken bedraagt.

Wat onderscheid onze digital agency?

Wij gaan verder dan alleen een design. Onze geïntegreerde aanpak combineert visueel aantrekkelijk design, overtuigende copy, en SEO-geoptimaliseerde content. Dit zorgt niet alleen voor een prachtige website, maar ook voor een krachtige online aanwezigheid die resultaten oplevert. Na een eenmalige investering ben je dus weer jaren voorzien. Een complete medium size website incl. copy en content kost ongeveer €3.995,95 ex. BTW.