bedrijfsfilm laten maken

Je onderneming presenteren met een bedrijfsfilm

Met een bedrijfsfilm laat je in 30 à 60 seconden o.a. website bezoekers kennis maken met je bedrijf. Veruit het grootste deel van je bezoekers verkiest kijken boven lezen. Maak daar dus slim gebruik van. In een bedrijfsfilm van max. één minuut laat je zien wie je bent, wat je doet of aanbied, waar je gevestigd bent en wat jou anders maakt dan je concurrentie. Een goede bedrijfsfilm biedt perspectief en creëert een gun factor. Het maakt van kijkers, klanten.

Video’s converteren beter dan elke andere soort content

De juiste tekst blijft belangrijk. Zonder goede copy kun je jouw bedrijf niet presenteerbaar en vindbaar maken. Echter zijn mensen visuele dieren en verkiezen ze bewegend beeld boven tekst. Een dijk van een bedrijfsfilm biedt daarin veel mogelijkheden. Video is een uitstekend medium om de online presentatie van jouw bedrijf net dat zetje te geven t.o.v. je concurrentie. Je brengt met een bedrijfsfilm namelijk de boodschap op een aantrekkelijke en snelle wijze over op de kijker. Bovendien heeft deze manier van communiceren een hogere retentiewaarde. Visuele beelden worden namelijk beter onthouden dan enkel tekstuele content.

Tover kijkers om tot klanten

Een bedrijfsfilm laten maken begint bij het conceptueel uitdenken van je verhaal. Er word gekeken wat je met de bedrijfsfilm wilt bereiken en wie je wilt aantrekken. Een doel kan bijvoorbeeld zijn de kijker te enthousiasmeren en overtuigen, maar een bedrijfsfilm kan ook strikt informatief of sfeervermeerderend zijn. Zolang de video maar een duidelijke boodschap heeft zorgt het voor conversie. Wat is er nu mooier dan een (anonieme) website bezoeker omtoveren tot klant. Een bedrijfsfilm levert daar een kostbare bijdrage aan. Een bedrijfsfilm is een investering, maar het is een investering waar je nieuwe klanten uit haalt en over het algemeen een hoge ROI (Rendement Op Investering) op kunt verkrijgen.

Score beter in de zoekmachines

Search Engine Optimalisation (SEO) is een term die je waarschijnlijk wel eens gehoord hebt. In het kort betekend dit de optimalisatie die je kunt toepassen om je website zo goed mogelijk vindbaar te maken in zoekmachines als Google. SEO gaat vooral in op tekst en techniek. Maar wist je dat Video Search Engine Optimalisation (VSEO) een toepassing is die vaak over het hoofd word gezien. Je kunt namelijk of video bestanden (en foto’s) verschillende tags, key words en beschrijvingen toevoegen die zoekmachines kunnen lezen. Door de media op je website zoekmachine technisch te optimaliseren is je website vele malen beter vindbaar.

Weet je niet zeker of jij toe bent aan een nieuwe video? Vraag dan de gratis website check aan.

Hoe gaan wij te werk

$
"

Story telling

We kijken naar jouw unieke verhaal en hoe deze op beeld te vertalen.

Concept

We maken een visueel concept die aansluit op de visie van jouw event.

Productie

Een vakkundige filmcrew komt bij jou op locatie langs en legt alles vast.

Post productie

Een eerste versie word opgeleverd waar feedback op gegeven kan worden.

Jouw unieke zakelijke verhaal draagt bij aan een bedrijfsfilm die kijkers omtovert tot klanten

Wil jij jouw bedrijf beter presenteren door een doeltreffende bedrijfsfilm? Stuur je bericht.

“Mensen zijn visuele dieren, ze verkiezen video vaak boven tekst.”