social media strategie

Een winnende strategie levert resultaat op

Wat maakt jou uniek? Wie ben je, wat doe je en wat heeft jouw doelgroep aan je bedrijf? Een grondige analyse van bovenstaande vragen is van cruciaal belang om een goede social media strategie te vormen. Als social media manager kijken we samen met jou naar de doelen die jij met je bedrijf wilt behalen. We maken een uitgebreide analyse, doen onderzoek en komen met een strategie op maat. Deze strategie is de fundering van het succes van jouw zakelijke social media kanalen.

Je bedrijf laten groeien met social media

Social media is voor iedereen! Vandaar dat het ook “social” media heet. Vergroot de professionele uitstraling van je bedrijf en laat je onderneming frequent meespelen op de tijdlijn van jouw volgers. Media- en marketingbureau Plan B Design is jouw partner op het gebied van social media marketing.

Wij zijn goed in:

Plan B Design is een full service media- en marketingbureau. Door samen te werken met vaste (freelance) partners bieden wij een alles-in-één oplossing op het gebied van content creatie, webdesign, en online marketing. Samen staan we sterker. Denk je niet?

In het kort

Duidelijk communiceren

Adequaat handelen

Onze beloften nakomen

Qualitatief werk leveren

Meetbare resultan boeken

Betrokken zijn bij een project

Meten, weten, verbeteren

Feiten en fabeltjes van elkaar scheiden is cruciaal. Cijfers liegen niet en in veel situaties staan de feitelijke resultaten haaks op de originele verwachtingen. Wij maken periodieke rapporten en creëren actionable insights. Zo kun je als ondernemer precies zien wat jouw social media kanalen opleveren, wie er via social media op jouw site terecht komt en het belangrijkst: wie er converteren. Wie gebruikt die call-to-action, vult dat contact formulier in of klikt op ‘bestel nu’. Want het uiteindelijke doel is natuurlijk resultaten boeken!

Hoe gaan wij te werk

Doelen

Verschillende doelen worden in kaart gebracht.

Strategie

Onderzoeken, analyseren en een strategie creëren.

Content

Content is king! Opvallen op een tijdlijn doe je visueel.

Plannen

D.m.v. een content kalender worden posts strategisch gepland.

Wil jij jouw social media marketing verbeteren? Stuur je bericht.

“Het doel van een goede post is ‘sociaal’ weer toevoegen aan media.”