Nieuwe huisstijl laten maken

De eerste indruk is belangrijk, laat het een goede zijn!

Unieke huisstijlen, logo design en allround reclamedrukwerk

Veel gestelde vragen

Opvallen doe je met een hele dikke huisstijl!

Een persoonlijke en unieke huisstijl is de ideale manier om je bedrijf herkenbaar te presenteren. Het is het symbolische gedeelte van de bedrijfsidentiteit en de eerste indruk die iemand krijgt van je bedrijf. Zorg ervoor dat die goed is! Wij vinden dat iedereen een mooi logo en sterke huisstijl verdient. Of je nu een chic kantoor hebt met meerdere werknemers of net voor jezelf begint. Goede ontwerpen prikkelen de zintuigen van potentiële klanten en fleuren het straatbeeld op. Het is belangrijk om in één oogopslag te laten zien waar jouw bedrijf voor staat.

Een huisstijl gaat verder dan alleen briefpapier, enveloppen en visitekaartjes. Denk er ook goed over na hoe je bijvoorbeeld jouw social media kanalen wilt vormgeven. Maak bijvoorbeeld gebruik van vooraf vormgegeven frames rondom visuele media, zorg ervoor dat al jouw posts op dezelfde manier zijn opgebouwd en maak altijd gebruik van jouw bedrijfskleuren. Eénheid, daar gaat het om! Het is een feit dat jouw website velen malen vaker wordt bekeken dan de visitekaartjes die je afgeeft. Het is ook een feit dat mensen velen malen interactiever zijn met jouw social media posts dan bijvoorbeeld met de gedrukte flyers die je bezorgt. Kortom: Een huisstijl is meer dan papier!

Allround reclamedrukwerk

Jij wilt graag dat jouw bedrijf herkend wordt? Een gelikte huisstijl speelt daarin een cruciale rol! Denk aan een strak logo, een opvallende kleur (of juist niet), briefpapier en visitekaartjes. Ook buitenreclame zoals vlaggen, borden, banners en dergelijke zijn belangrijk voor jouw bedrijf. Bij Plan B Design zijn we gespecialiseerd in het vertellen van verhalen. Een unieke huisstijl is vaak hoofdstuk 1 van een mooie roman. Naast het creëren van strakke huisstijlen kunnen wij ook alle benodigdheden drukken. Zo ben je van Plan B tot Z voorzien van een kwalitatieve uitstraling! Wij werken al enige tijd samen met vaste, lokale drukkerijen. Zo houden wij de communicatie kort, de kwaliteit hoog en het drukwerk strak!

Voordat we een idee (letterlijk) op papier kunnen zetten moet er natuurlijk een passend ontwerp gemaakt worden! Bij Plan B Design zijn we gespecialiseerd in het vertellen van verhalen, en dat kan goed met drukwerk. We gaan samen brainstormen over het type drukwerk, het doel van het drukwerk, de boodschap en het verhaal dat verspreid dient te worden. Als deze zaken keurig geïnventariseerd zijn, gaan wij aan de slag om een passend ontwerp op maat te maken. Na goedkeuring van het ontwerp kan het verzonden worden naar één van onze vaste en lokale partners. Het drukken en printen doen wij namelijk niet letterlijk in huis, dat zou zelfs voor ons te veel zijn…

Drukken en printen is namelijk ècht een vak apart! Het proces van ruw blank papier naar een prachtig naslagwerk verdient kwaliteit en vakmanschap. Bij Plan B Design zijn we o.a. handig in het ontwerpen van: flyers, brochures, menukaarten, visitekaartjes, briefpapier, abri-mupi’s, vlaggen, catalogussen, softcover boeken, hardcover boeken, reclameborden, hekwerkbanners en nog veel en veel meer… druk -en printwerk is zo ontzettend veelzijdig dat het niet samen te vatten is…

</> Antwoorden waar je iets aan hebt </>

Wat kan een unieke huisstijl voor mijn bedrijf betekenen?

Goede branding draagt bij aan een sterke merkbekendheid en bedrijfsidentiteit. Denk aan een opvallende kleur of uniek lettertype, maar ook aan slogan die direct blijft hangen. Dit zijn zomaar een paar voorbeelden die ervoor kunnen zorgen dat jouw doelgroep binnen no-time doorheeft dat het om jouw bedrijf gaat. Zonder een stuk tekst volledig te hoeven lezen of zonder een advertentie helemaal te bekijken weet men mede door bovenstaande herkenbaarheden dat het om jouw merk, bedrijf en product of dienst gaat.

Wat maakt kleur zo belangrijk in een goede huisstijl?

Kleur is emotie en zien is geloven. Bijna iedere kleur roept een gevoel of gedachte op. Neem bijvoorbeeld twee dominante kleuren in onze huisstijl. Geel en blauw. Geel staat voor geluk, verstand en energie, terwijl blauw staat voor loyaliteit, vertrouwen en waarheid. Dit zijn allemaal punten waar wij bij Plan B Design sterk in geloven. Je kunt met kleur dus heel veel laten overbrengen en mensen doen binden met je bedrijf, merk, product of dienst.

Hoe kies ik een sterk lettertype voor mijn nieuwe huisstijl?

Een goed gekozen lettertype versterkt je boodschap. Het laat een bericht, verhaal of boodschap opvallen. In de wereld van typografie is er ontzettend veel keuze. Om het juiste lettertype te kunnen bepalen, moet je je allereerst afvragen wat jouw merk moet uitstralen en wie je doelgroep is. Past daar een zakelijke stijl bij of juist een persoonlijke? En kijk naar je content: hoeveel en wat voor soort informatie communiceer je? Kies vervolgens een lettertype dat aansluit bij deze aspecten en dat de juiste associatie oproept (informeel, formeel, klassiek, elegant, vrolijk, modern…).

Wat maakt druk- en printwerk van hoogwaardige kwaliteit

Hoogwaardig drukwerk draagt aanzienlijk bij aan een positieve bedrijfsidentieit. Je kunt de mooiste ontwerpen laten maken maar als het papier en de drukwerkzaamheden matig zijn uitgevoerd, zal het hoogwaardige ontwerp niet de uitstraling krijgen die het verdient. Het is dus belangrijk om druk- en printwerkzaamheden uit te laten voeren door een professional.

Waarom is het belangrijk mijn website regelmatig te updaten?

Jouw website functioneert doordat verschillende plugins en andere software met elkaar samen werken. In de wereld van het internet worden er vrij regelmatig nieuwe diensten en mogelijkheden beschikbaar gesteld. Deze verschillende programma’s worden allemaal individueel ontwikkeld. Het is dus cruciaal dat deze met elkaar kunnen blijven communiceren en hiervoor moet er een oogje in het zijl gehouden worden. De kans is groot dat je website binnen de kortste keren gebreken gaat vertonen als er geen onderhoud wordt verricht. Onderhoudswerkzaamheden zijn o.a. updaten van plugins, optimaliseren van media, search engine optimalisation en conversie optimalisatie.

Hé ondernemer,Leer zelf hoe jij jouw bedrijf kunt voorzien van meer online shine

Wil jij graag zelf meer leren over online marketing, hoe je zelf je website kunt onderhouden en hoe je nu het beste social media in kunt zetten voor jouw bedrijf? Meld je dan aan voor onze mailing. Wij versturen max. 12 keer per jaar een educatieve mail.