Krijg Tot 2.500 Subsidie Voor Het Digitaliseren Van Je Onderneming

Wist je dat je bij de Rijksdienst voor Ondernemend Nederland (RVO) subsidie kunt aanvragen? Deze subsidie kan tot 2.500 Euro oplopen en is bedoeld om jou te helpen bij het digitaliseren van jouw bedrijf. Je kunt deze subsidie o.a. gebruiken voor het laten maken van een nieuwe website en webshop maar ook voor SEO, zoekmachine advertenties (SEA) en zakelijk social media management.

De subsidie geldt voor ondernemers in het MKB met 2 tot 50 werknemers die graag willen digitaliseren, maar dit intern niet eigenhandig kunnen oplossen of niet helemaal weten waar ze moeten beginnen. Met de subsidie wordt het aantrekkelijk gemaakt om deze werkzaamheden uit te besteden en de online shine van je onderneming te vergroten. Door je bedrijf digitaal sterk neer te zetten verhoog je de kans op een hogere omzet.

Hoeveel subsidie kun je krijgen?

Let op: Deze subsidie regeling van de Rijksdienst voor Ondernemend Nederland is tijdelijk. Vraag het daarom zo snel mogelijk (voor woensdag 30 november) aan. Het zit namelijk zo: in totaal is er een budget van 1.7 miljoen euro vrijgegeven. Als alle subsidie is vergeven worden er geen nieuwe aanvragen meer in behandeling genomen. De hoogte van de subsidie per onderneming is als volgt:

Hoogte digitalisering subsidie (bij voldoen aan alle voorwaarden)
50% subsidie tot een maximum van 2.500 Euro waarvan maximaal 500 Euro voor consulting/advies.

Looptijd:
Startdatum: 22 juni 2022 09:00 uur
Einddatum: 30 november 2022 17:00 uur

Waarvoor kan ik subsidie aanvragen?

Om jouw onderneming van meer online shine te voorzien zijn er vele mogelijkheden beschikbaar. Hieronder vind je een aantal mogelijkheden waarbij Plan B Design je kan helpen je onderneming te digitaliseren. Bekijk een volledig overzicht van onze diensten hier.

  • Website laten maken: Responsive webdesign of vernieuwen van bestaande website.
  • Webshop laten maken: Nieuwe WooCommerce of Shopify store laten maken of uitbreiden van bestaande webwinkel.
  • Web functionaliteiten toevoegen/uitbreiden: Google Analytics, API koppelingen, Plugins, SEO, systemen.
  • Social media: Webshop/website koppelen, social media management, inzicht in statistieken.
  • Online advertising: Search Engine Advertising (SEA), Social Media Advertising

We kunnen ons voorstellen dat je vragen en/of opmerkingen hebt over het effectief benutten van deze subsidie voor jouw bedrijf. Neem contact met ons op door op één van onderstaande buttons te klikken. Bram staat je graag te woord.