Plan B Design

jouw web development partner

Wij brengen Online Shine voor ondernemers die impact willen maken

(4.9) Google reviews

Wat wij doen

Wij zijn toegewijd aan het leveren van maatoplossingen die naadloos aansluiten op jouw zakelijke behoeften. Of je nu een gloednieuwe website nodig hebt of je bestaande website verbeteren wilt, wij zorgen voor een professionele en effectieve web presence. Wij maken websites, webshops, applicaties en verbindingen op maat.

Getallen waar we trots op zijn

Partners

Klanten

Projecten

Wat zeggen onze klanten

Autorijschool A. Klop

“Bij Plan B Design heb je het gevoel dat ze je heel goed helpen en mee denken. Hele snelle response als je iets vraagt. Ik ben zeer tevreden over Bram en zijn partners…”

Orbit Groundschool

“Samenwerking is prettig en communicatie laagdrempelig almede zeer vlot te noemen. Korte lijnen, goed advies en altijd prima oplevering. Kunnen Plan B Design…”

Diëtist S. van Daalen

“Bram stelde me telkens de juiste vragen en kwam met passende antwoorden. Hij is nuchter, praktisch en snel in zijn aanpak. Ook met aanpassingen reageert…”

Recente succesverhalen

BIZ Korenkwartier

WordPress webdevelopment, strategic marketing en content

iMowoccasion.nl

E-commerce development, branding en fotografie

Bronovum

UI en UX design, branding en styled content shoot op locatie

Veel gestelde vragen

Hoelang duurt het ontwerpen van een website?

Bij de meeste webdesigners moet je zelf de tekst en media aanleveren. Het kan in veel gevallen een tijdrovend proces zijn om dit voor elkaar te krijgen. Even de juiste tekst schrijven doe je namelijk niet zomaar en een goede fotograaf, waar tover je die vandaan? Bij Plan B Design maken we jouw website van Plan B tot Z. Wij schrijven dus, indien wenselijk, jouw copy, schieten de juiste plaatjes en maken een doeltreffende bedrijfsfilm. Wij garanderen dat een medium website binnen drie tot zes weken helemaal af is! Een website maken wij al vanaf 1.995,95 ex. BTW.

Wat kost een goede WordPress website?

De kosten voor een website zijn altijd relatief. Een website is namelijk een maatproduct. Er wordt goed gekeken naar het bedrijf, de wensen en de verwachtingen van de klant. Eerst zullen we deze goed moeten inventariseren voordat we een passend prijsvoorstel kunnen doen. Wij werken altijd met vaste prijs die vooraf kort gesloten is, zo sta je achteraf nooit voor nadelige financiële situaties. Wij maken een medium website al vanaf €1.995,95 ex. btw.

Hoe behaal ik een hogere omzet met mijn webwinkel?

Een goede webwinkel is snel, kent een duidelijke UI en is natuurlijk goed vindbaar. Dit doe je mede door het verwerken van de juiste keywords, maar gebeurt voor een heel groot deel ook door goede SEO! Zonder de juiste promotie wordt het steeds moeilijker om jouw product online aan de man te brengen. De concurrentie wordt simpelweg steeds groter. Even een “winkeltje” openen zit er vandaag de dag niet meer in. Denk dus goed na over hoe jij jouw winkel wilt promoten. Wat direct van invloed kan zijn is social media promotie en Search Engine Advertising (SEA)

Is het mogelijk mijn bestaande website te verhuizen?

Jazeker, verhuizen is één van de mogelijkheden. Wij zorgen ervoor dat jouw bestaande website, domeinnamen en e-mailboxen worden overgezet naar onze vaste hosting partner. Wij garanderen super snelle hosting tegen vaste lage tarieven. De ontwerpfase kan al van start gaan voordat de verhuizing compleet is. Op een apart domein werken wij aan een nieuw design. Als de verhuizing eenmaal compleet is, is het een kwestie van één druk op de knop om het nieuwe design op de nieuwe domeinnaam te laden.

Wat is het beste e-commerce platform om een webwinkel mee te openen?

Wij werken zelf het liefst met een combinatie van WordPress en WooCommerce of een Shopify store. Beide platformen kennen hun eigen sterke en zwakke punten, maar zijn fundamenteel zo goed dat wij je kunnen garanderen dat iedereen die ooit iets online heeft besteld minimaal één keer een product heeft aangeschaft bij een winkel die op één van deze platformen gebouwd is. Shopify en WooCommerce zijn razend populair en in de basis al super compleet. Bij Plan B Design bouwen we al een webshop op maat vanaf 3.995,95 ex. btw.

Wij zijn voor iedereen bereikbaar

MKB/ZZP website

Al vanaf €1.995,95 of

79,95

per maand

Een sterk visitekaartje met contactformulier en interactieve kaart.

Website op maat

Al vanaf €2.995,95 of

129,95

per maand

Een professionele website met uniek design en sterke zoekmachine ranking.

Webshop op maat

Al vanaf €3.995,95 of

159,95

per maand

Een webshop met conversie gericht design en snelle check out