Bedrijfsfilm laten maken

Zakelijke bedrijfsfilm, after-movie, drone/product video of reclamevideo

Zakelijke toepassingen: Ijzer sterk promotiemateriaal voor social media, zakelijke website en online advertising

Voorbeeldenmeer info

Met video zijn de mogelijkheden eindeloos

Video is een steeds populairder medium. Bedrijven verkiezen een video tegenwoordig vaak boven andere vormen van content. Snelheid, daar gaat het om. Met een video kan je heel eenvoudig een bulk aan informatie op een vermakelijke manier verpakken. Denk bijvoorbeeld aan een tutorial over het gebruik van een product dat je verkoopt of een sfeervolle bedrijfsvideo die jouw unique sellingpoint laat zien. De mogelijkheden zijn eindeloos. Proef de sfeer, dat vraagt naar meer! Bij Plan B Design is het mogelijk om de volgende typen video’s te laten schieten: Bedrijfsfilm, after movie, instructievideo, promotie/reclamevideo, webshop video, product video, social media video en online marketing video.

Zakelijke video’s

Met video zijn de mogelijkheden eindeloos. Plan B Design houdt zich bezig met diverse soorten videografie, waarbij jouw bedrijf altijd centraal staat. Video is een steeds populairder en toegankelijker medium. Mensen verkiezen video vaak boven andere vormen van content. Gebruik een video bijvoorbeeld in de vorm van een tutorial, introductie van jouw bedrijf of maak zelfs een vlog! Uiteraard zijn er nog veel meer vormen van video’s te bedenken. Het belangrijkste is: “Proef de sfeer, want dat vraagt naar meer!” 

Geef jouw klanten en potentieel geïnteresseerden de mogelijkheid om met één druk op de knop kennis te maken met jouw bedrijf. Door middel van een unieke bedrijfsvideo kan je in ongeveer 1 minuut mensen kennis laten maken met jouw bedrijf, project, product of dienst. Dat kan natuurlijk op vele manieren. Betrek bijvoorbeeld je locatie en omgeving in de video, je collega’s, product of unique sellingpoint. Plan B Design denkt altijd met je mee. Samen maken we er een uniek verhaal van!  

 

Uniek beeldmateriaal

Het produceren van uniek beeldmateriaal is precisiewerk. Voordat we gaan filmen zitten we met de klant om tafel en proberen wij samen in kaart te brengen wat het doel is van de video. Na de uitgebreide kennismaking maken we een verhaal. Dat kun je zien als een script, dat houvast biedt tijdens het project. Het schieten van beeldmateriaal kan op elke locatie; bij jou op kantoor of op een unieke plek zoals een oud-fabrieksterrein of in een park. De mogelijkheden zijn erg groot. Plan B Design beschikt over professionele apparatuur, om zo de juiste beelden te kunnen schieten voor jouw project. Daarbij kan je denken aan diverse camera’s, lenzen en een drone. De juiste apparatuur creëert extra mogelijkheden en draagt bij aan extra sfeer en emotie. Als de opnames zijn afgerond en al het beeldmateriaal is geschoten, maken wij er een mooie video van. Het filmpje kan vervolgens gebruikt worden op diverse (online) kanalen en zo getoond worden aan het grote publiek! Het witte doek laat misschien nog even op zich wachten… maar wie weet, toch!?

</> Antwoorden waar je iets aan hebt </>

Wat zijn interessante onderwerpen om zakelijk video's over te maken?

Video is veruit het meest populaire type media. Mensen prefereren bewegend beeld bijna altijd boven stilstaand beeld. Je kunt met een video in relatief korte tijd jouw doelgroep van een bijzondere hoeveelheid informatie voorzien. Dit is handig om bijvoorbeeld een product of dienst te promoten, maar ook om te informeren. Denk aan tutorials, instructievideo’s en een kijkje in je bedrijf. Laat de buitenwereld bijvoorbeeld zien hoe jij maatschappelijk verantwoord onderneemt.

Is het maken van een bedrijfsfilm een tijdrovend proces?

Dit hoeft niet. Het plannen en editten van het beeldmateriaal is veelal het meeste werk, maar hiervoor hoeven wij niet op locatie te zijn. Het shooten van de juiste beelden is in de meeste gevallen in één of twee dagdelen te realiseren. Verder gaan wij op onze eigen werkplek voor je aan de slag. Zo kan jij binnen no-time weer verder met ondernemen.

Wat kan ik met bedrijfsvideo's online bereiken?

Met bewegend beeldmateriaal kun je binnen no-time jouw doelgroep voorzien van een hele hoop informatie. Snelheid is tegenwoordig erg belangrijk. De meeste mensen worden steeds vaker op een dag geprikkeld. Het is dus belangrijk dat jij als bedrijf zo snel mogelijk een hele goede indruk op een persoon achterlaat. Dit kan uitstekend met video! Het correct gebruik maken van bewegend beeldmateriaal zal voor een flink deel mee dragen in een steiging van de omzet.

Wat kost het maken van een bedrijfsfilm?

De kosten voor het maken van een volledige bedrijfsvideo hangt voornamelijk af van de omvang van jouw bedrijf en wat je allemaal graag wilt laten zien. Ben je bijvoorbeeld een lokale bakkerij en wil je jouw klanten vooral kennis laten maken met jouw assortiment dan is de kans aanwezig dat het een vrij eenvoudige, maar doeltreffende video kan gaan worden. Heb je een gerenomeerd transport bedrijf en wil je jouw klanten graag laten zien wat er van A tot Z in jouw bedrijf gebeurt, dan is de kans groot dat het een hele gave maar complexe video wordt. Denk bijvoorbeeld aan audio- en visuele bewerkingen, drone shots en royalty free geluids- en muziekfragementen.

OSMA Renkum

iMow robotmaaier aanleg instructievideo

Garden Offices

Sfeer impressie Agro Bussines Park Wageningen

Hekwerk- en montagebedrijf GVA

Sfeerimpressie t.b.v. het werven van nieuw personeel

VONK Financieel adviseurs

Bedrijfsvideo met nadruk op locatie Arnhem

Hé ondernemer,Leer zelf hoe jij jouw bedrijf kunt voorzien van meer online shine

Wil jij graag zelf meer leren over online marketing, hoe je zelf je website kunt onderhouden en hoe je nu het beste social media in kunt zetten voor jouw bedrijf? Meld je dan aan voor onze mailing. Wij versturen max. 12 keer per jaar een educatieve mail.