horeca foto's laten maken

Food fotografie is onmisbaar voor iedere horeca onderneming

Hoewel bijna iedereen zich in recente jaren heeft gewaagd aan foodfotografie met behulp van applicaties als Instagram, vergt professionele fotografie van voedsel een rijke kennis, goede apparatuur en een professionele studio. Plan B Design beschikt over jaren lange ervaring in de zakelijke fotografie sector. Voor restaurants, cafés en hotels is het ontzettend belangrijk zich visueel te kunnen uiten. Zij trekken namelijk gasten door te laten zien wat zij te bieden hebben. En wat kan een gast nu beter aantrekken om een bezoek te wagen dan het zien van een smaakvol gerecht, een excentrieke cocktail of dagverse producten in de handen van een chef-kok? Deze foto’s kunnen gebruikt worden voor bijvoorbeeld online advertenties, social media posts en publicaties als menu kaarten, posters, abri/mupi reclamecampagnes en meer. In tegenstelling tot andere vormen van productfotografie, word er bij foodfotografie zeer zelden gebruik gemaakt van een vlakke witte achtergrond. In plaats daarvan vervangen wij de rust die een egale achtergrond met zich mee brengt graag met de omgeving van het product zelf. Dit kan zijn in de handen van een chef-kok, op een tafel vol dagverse, kleurrijke producten of buiten op het terras. De sfeer smaakt naar meer, daar gaat het om.

Het juiste beeldmateriaal laat een evenement groeien

Kwalitatief beeldmateriaal is essentieel voor het trekken van de aandacht van jouw publiek. Organiseer je bijvoorbeeld een lokaal festival, of ander jaarlijks event dan is het belangrijk het beeldmateriaal van het jaar daarvoor in te zetten voor de promotie van het volgende event. Organiseert jouw bedrijf bijvoorbeeld workshops, talks, congressen of seminars? Dan is het belangrijk de passie van de spreker en de kwaliteit van de ruimte te laten zien. Jouw klanten komen namelijk om een specifieke reden naar een event, benadruk de high-lights en gebruik deze oogstrelende plaatjes om jouw boodschap te versterken. Wat mag je van ons verwachten? Afgezien van het type event manoeuvreren wij ons zo geruisloos en onopvallend mogelijk door jouw event heen. We leggen iedere hoek en kier haarscherp vast en zorgen ervoor dat jij na afloop over een gigantische database aan beeldmateriaal beschikt. Hiermee kun je jouw event of aankomend event ideaal promoten. Heb je ook wel eens gedacht aan een after movie? Klik dan hier.

Weet je niet zeker of jij toe bent aan nieuwe foto’s? Vraag dan de gratis website analyse aan.

Ben je eigenaar van een prachtig horeca bedrijf of sta je op het punt een nieuw tof event te organiseren? Stuur je bericht.

“Met de juiste uitstraling trek je de mensen naar binnen. Sfeer smaakt altijd naar meer.”