fashion en lifestyle foto's laten maken

Mode fotografie voor campagnes

Als merkeigenaar is fashion fotografie onmisbaar voor jouw bedrijf. In eerste instantie focust fashion fotografie zich op kleding, sieraden, accessoires of schoenen. Maar fashion fotografie kan de nadruk ook leggen op een bepaalde lifestyle. Foto’s met een focus op trend, avontuur, reizen, business of voeding bijvoorbeeld. Een fusie van de twee fotografie typen maakt het tot een goede foto. Het product en de wereld van het product smelten samen. Op deze manier neem je de kijker mee op reis. Fashion en lifestyle foto’s worden nagenoeg altijd op locatie geschoten. Wij beschikken over een mobiele studio en kunnen op locatie de gewenste sfeer ontwikkelen. Wil je echt iets bijzonders dan gaan we op zoek naar een locatie die naadloos aanslaat op jouw wensen. Indien nodig huren we ook de juiste catchy props en boeken we ervaren talent.

Lookbook en webshop foto’s laten maken

Voordat je bijvoorbeeld een kleding- of sieradenlijn lanceert moet deze natuurlijk goed vindbaar zijn. Misschien heb je al een website of webshop. Zo niet? Klik dan hier. Het is belangrijk dat alle foto’s worden geschoten met een specifiek doel. Als dat doel eenmaal inzichtelijk is word er gekeken naar wat er nodig is om het gewenste resultaat te behalen. Om een complete campagne te lanceren zijn er close-ups, productfoto’s, modelfoto’s, fashion foto’s en lifestyle foto’s nodig. Het word aangeraden om de meeste foto’s in een portret stand te fotograferen. Portretfoto’s zijn goed te gebruiken voor je zakelijke website en social media kanalen. Verder zijn deze ook uitstekend te gebruiken voor lookbooks en gedrukt promotiemateriaal.

Weet je niet zeker of jij toe bent aan nieuwe foto’s? Vraag dan de gratis website check aan.

Hoe gaan wij te werk

$
"

Voorwerk

De campagne een uitstraling geven en inventariseren.

Plannen

Props huren, talent boeken, locatie(s) reserveren en data vastleggen.

Shooten

Wij nemen onze mobiele studio mee op locatie en leggen de campagne vast.

Nabewerken

Alle foto’s worden met precisie nabewerkt en waar nodig geretoucheerd.

Heb jij een trendy campagne in het vizier en kun je wel een fotograaf gebruiken die verder kijkt dan zijn lens lang is? Stuur je bericht.

“Een fotograaf maakt niet alleen een foto, hij creëert een gevoel, een herinnering.”