Fashion en lifestyle foto's laten maken

Om een plaatje te verkopen moet je de juiste vibe overbrengen

Zakelijke toepassingen: Plaatsing in tijdschrift of magazine, social media en allround of- en online reclame(druk)werk

Voorbeelden

Commercieel, oogstrelend en behaaglijk

Ben je op zoek naar een fotograaf die jouw visie naar een hoger niveau kan tillen? Dan ben je bij Plan B Design aan het juiste adres. In tegenstelling tot de meeste fotografen specialiseren wij ons in een commercieel totaal plaatje, wij denken met je mee en schieten zo het juiste beeldmateriaal die het mogelijk maakt jouw zakelijke doelstellingen te behalen.

Op het gebied van fashion en lifestyle zijn er een aantal opties mogelijk. Zo bieden wij de optie om in een gecontroleerde licht omgeving (fotostudio) jouw ultieme shoot te verwekelijken. Een andere, zeer gewenste, optie is dat wij met onze mobiele studio apparatuur bij jou op de zaak of op een locatie naar keuzen afreizen. Of het nu om losse kledingstukken gaat om bijvoorbeeld als product ondersteuning in een e-commerce store te dienen of om een kleurrijke, artistieke shoot die de high lights van jouw collectie moeten benadrukken op o.a. Instagram en Pinterest. Kortom, alles is mogelijk!

Door onze jaren lange ervaring is eigenlijk geen situatie voor ons onbekend. Bij fashion en lifestyle fotografie in het bijzonder is ervaring een ontzettend belangrijk element. De foto’s moeten namelijk puur en zuiver kunnen overkomen op jouw klanten. De fotograaf moet naadloos kunnen samenwerken met zowel de modellen als de producten, props en andere attributen. Het creëren van hoogwaardige, unieke en bovenal aantrekkelijke fashion en lifestyle foto’s is een uitdaging waar onze fotografen zich met volle passie en overgave keer op keer met liefde voor in willen zetten. Wij denken graag met je mee over de ontwikkeling van de shoot, vinden graag een gepaste locatie, regelen de juiste modellen en schieten met een commercieel oog de geschikte plaatjes voor jouw doelgroep.

PBD_0100

PDB_0101

PBD_0102

Hé ondernemer,Leer zelf hoe jij jouw bedrijf kunt voorzien van meer online shine

Wil jij graag zelf meer leren over online marketing, hoe je zelf je website kunt onderhouden en hoe je nu het beste social media in kunt zetten voor jouw bedrijf? Meld je dan aan voor onze mailing. Wij versturen max. 12 keer per jaar een educatieve mail.