Zakelijke content creators

Passende content is leidend in doelgerichte communicatie.

Visueel ingesteld

Jouw verhaal, onze creatie

Wij zijn de creatieve hub voor content op maat. Wij doen ons best om jouw visie volgens data en strategie tot leven te brengen. Denk aan doeltreffende fotografie, boeiende video’s en pakkende teksten. Of het nu gaat om het versterken van je merkimago, het vergroten van je online shine of het delen van unieke verhalen wij staan tot je beschikking. Ontdek de kracht van visuele en geschreven content en ervaar wat dit voor je onderneming kan betekenen.

Wat doen we

Plan B Design is een full service digital marketing agency. Door samen te werken met vaste partners bieden wij als digitale aannemer een alles-in-één oplossing. op het gebied van doeltreffende en strategisch onderbouwde content.

Onze werkwijze

Situatie in kaart brengen

De juiste doelen stellen

Onderzoek uitvoeren

Effectief plan opstellen

Campagne vormgeven

Content creëeren

Content creatie uitbesteden

Optimaliseer je bedrijfspotentieel door content creatie uit te besteden. Je bespaart kostbare tijd en middelen terwijl ervaren content creators jouw merk versterken met visueel aantrekkelijke foto’s, dynamische video’s en overtuigende teksten. Wij begrijpen de nuances van effectieve onlinecommunicatie. Deze versterken je merkbekendheid en zorgen voor een consistente boodschap. Profiteer van frisse perspectieven, creatieve strategieën en een prettige uitvoering zonder interne lasten.

Dit kunnen wij voor je maken

Foto

Video

Copy

Kies je abonnement

Een content abonnement zorgt ervoor dat er met regelmaat nieuwe foto’s en video’s worden geschoten. Zo is jouw beeldbank altijd pixel perfect, van hoge kwaliteit en bomvol gave foto’s en video’s. Deel deze op je zakelijke socials, gebruik ze voor ads en promotie materiaal.

Small business

Vanaf €395,95

Oplossing

Fotoshoot op locatie in Nederland, onbeperkt aantal foto’s en na bewerking

Content +

Vanaf €995,95

Oplossing

Styled fotoshoot, social media video reels, na bewerking en retouchering

Premium content

Vanaf €1.795,95

Oplossing

Fotoshoot inclusief drone opnames, video reels, marketingfilm en vlog content

"

alle abonnementen

Vragen over content

Wat voor beeldmateriaal heb ik nodig om mijn bedrijf te promoten?[

Voor effectieve bedrijfspromotie heb je divers beeldmateriaal nodig. Denk aan professionele foto’s van je producten, diensten, medewerkers, voertuigen en omgeving. Zorg ervoor dat je foto’s consistent zijn en allemaal dezelfde sfeer uitstralen. Dit stukje branding is onderdeel van je huisstijl en draagt bij aan de correcte overbrenging van je boodschap.

Wat is het zakelijke belang van kwalitatieve content?

Kwalitatieve content is cruciaal vor zakelijk succes omdet het je merkautoriteit versterkt, vertrouwen opbouwt bij je doelgroep en een positieve indruk achterlaat. Het verbeterd de online zichtbaarheid, vergroot de kans op klantinteractie en bevordert conversie. Door waardevolle informatie te delen, positioneer je jezelf als een branche-expert en onderscheid je je van concurrenten.

Wat voor video content kan ik laten maken?

Een content creator kan diverse zakelijke video’s produceren. Denk aan productdemo’s, bedrijfspresentaties, brandmovie’s, testimonial video’s en instructiefilms. Maar denk ook aan TikTok filmpjes, social media video reels en vlog content. Je kiest je video content op basis van gestelde doelen, zoals: merkopbouw, productpromotie, educatie of nieuws.

Wat kost een fotoshoot?

Een fotoshoot op locatie neemt, exclusief reistijd, gemiddeld zo’n drie uur in beslag. Het nabewerken van het beeldmateriaal is grofweg net zo tijdrovend als de fotoshoot zelf. Houdt in zijn totaliteit dus rekening met een werkduur van zo’n zeven uur. Fotoshoots op locatie worden voor ééndaagse shoots meestal per uur berekend. Voor grotere shoots of voor shoots op meerdere locaties maken wij graag een passend voorstel op maat. Een gemiddelde shoot kost zo’n 300 tot 600 euro