een krachtig merk met sterke branding

Jouw merk duidelijk in beeld bij de juiste doelgroep

Goede branding gaat verder dan een dikke huisstijl. Branding heeft namelijk alles te maken met de manier waarop jouw bedrijf iets waardevols bijdraagt. Een persoon moet zich gebonden voelen aan je product of dienst. Het overbrengen van een prettig gevoel staat centraal. Dus waar begin je? Juist, bij het jasje. Want zien is geloven! Door gebruik te maken van een uniek color scheme, font type en logo design onderscheid je jouw merk t.o.v. de rest van de massa.

Onze branding diensten

Dit heb je nodig voor een ijzersterke merkidentiteit

Een goede zakelijke merkidentiteit zit ‘m niet in één ding. Het is een combinatie van visuele uitingen die het gezamenlijk tot een succes verhaal maken. Wat heb je nodig; een logo, kleurenschema, diverse font types en een brandstrategy.

Logo

Catchy, tijdloos en eigen. Een logo is deel van je merkidentiteit.

Rebranding

Een strategisch marketinginitiatief die een frisse perceptie creëert.

Merkidentiteit

Een goede eerste indruk maak je maar één keer. Laat het een goede zijn.

Help mij

Weet je niet waar je moet beginnen of waar je aan toe bent? Klik dan hier.

Wat doen we

We maken kennis met jou als ondernemer, je bedrijf en de interne cultuur. Op basis hiervan word er conceptueel aan je merkidentiteit gesleuteld. Uiteindelijk word er een definitief plan afgeleverd waarin alles van logo design tot verpakkingsmateriaal gevisualiseerd staat. Nu nog printen, drukken en afleveren!

Onze werkwijze

Introductie

Analyse

Inventarisatie

Concept

Design

Productie

Aflevering

Een dikke huisstijl zorgt voor een hogere conversie waarde

Een goede huisstijl zorgt voor herkenbaarheid. Het geeft mensen de kans in één oogopslag te realiseren met wie zij te maken hebben. Denk hierbij aan een gaaf logo of het gebruik van een unieke kleur. Het laat zien wat je bedrijf doet en waar deze voor staat. Met een doordacht logo, uniek color scheme en onderscheidend font type ben je al een heel eind op weg. Je huisstijl is een belangrijk deel van je zakelijke identiteit en onderscheidt jouw merk van je concurrenten

Logo design

Al vanaf

595,95

Drie unieke logo’s en twee revisierondes

Branding +

Al vanaf

995,95

Drie logo designs, kleurstellingen en font type combinaties

Brand strategy

Al vanaf

1.495,95

Een complete merkidentiteit incl. strategische positionering

Moet jij jouw merk nog uitleggen? Stuur dan je bericht.

“Zien is geloven.”

Kies je abonnement

Meer Online Shine! Dat is wat je wilt. Met een marketing abonnement kan het gerealiseerd worden. Je krijgt een persoonlijke marketing manager die je o.a. helpt bij het groeien van je social media kanalen, je online ads beheert, web conversies verbeterd en je vindbaarheid vergroot.

Online Shine

Vanaf €159,95

Oplossing

Online ads en e-mailmarketing management tot maximaal 2.000 adressen.

Marketing +

Vanaf €339,95

Oplossing

Social media management van max. 3 zakelijke kanalen, inclusief posting, planning en creatie.

Marketing manager

Vanaf €795,95

Oplossing

Online ads-, e-mail marketing- en social media management compleet zonder limiet.

"

alle abonnementen

Vragen over branding

Wat betekend een goede huisstijl voor mijn bedrijf

Goede branding draagt bij aan een sterke merk- en bedrijfsidentiteit. Denk aan een opvallende kleur of uniek lettertype, maar ook aan een slogan die direct blijft hangen. Dit zijn zomaar een paar voorbeelden die ervoor kunnen zorgen dat je direct opvalt en de concurrentie voor blijft. Deze herkenbaarheid zorgt voor een professionele uitstraling, meer aandacht van je doelgroep en resultaat.

Wat maakt kleur zo belangrijk in een huisstijl

Kleur is emotie en zien is geloven. Bijna iedere kleur roept een gevoel of gedachte op. Neem bijvoorbeeld twee dominante kleuren in onze huisstijl. Paars en beige. Beige staat voor geluk, verstand en energie, terwijl paars staat voor loyaliteit, vertrouwen en waarheid. Dit zijn punten waar we bij Plan B Design sterk in geloven. Je kunt met kleur dus heel veel laten overbrengen en mensen doen binden met je bedrijf.

Hoe kies ik een sterk en matching lettertype

Een mooi font type brengt een boodschap echt over. In de wereld van typografie is er ontzettend veel mogelijk. Om het juiste lettertype te kunnen bepalen moet je jezelf eerst afvragen wat je wilt uitstralen. Gaat het om een zakelijke of creatieve stijl? Wil je graag een luxe uitstraling of ga je voor speels en hip? Wat voor producten of diensten biedt je aan? Heb je inmiddels een duidelijke plaatje in je hoofd? Mooi, dan ben je al een heel eind op weg.