Geschreven door PlanB
WELKOM
Datum 26/01/2018

Aangenaam! Mijn naam is Bram van den Broek, 23 jaar en kom uit Renkum. In het dagelijks leven ben ik werkzaam als restaurant manager bij Bistro Barbizon in Oosterbeek. Dit werk voer ik met veel plezier uit maar mijn echte passie blijft toch webdesign. Ik vind het heerlijk om mijn creativiteit te uiten in mooie middelen zoals, websites, logo’s, foto’s en meer. De reden dat ik Plan B Design heb opgericht is omdat ik zelf een aantal jaar geleden tegen wat struikelblokken ben aangelopen als het gaat om bijvoorbeeld het hosten en ontwerpen van een website.

Ik merkte dat ik zelf en ook mijn vrienden en collega’s onprettige ervaringen deelden wat betreft het kenbaar maken van je wensen naar bijvoorbeeld een webhost of webdesigner. Dit mede door slechte communicatie vanuit de webdesigner of om de vele mogelijkheden die er tegenwoordig aangeboden worden. Zij en ik zagen simpelweg door de bomen het bos niet meer.

Dit zette mij aan het denken. Ik ben op zoek gegaan en heb gevonden. Na bijna 3 jaar part time scholing en vele uren achter de computer heb ik de kennis vergaard om zelf mijn projecten te leiden. Ik heb bij een aantal bedrijven waar ik werkzaam ben het online presentatie plan mogen aanpakken. Dit met succes! Beiden bedrijven scoren hoog op het internet en dit is goed te zien. Hun klanten bestand groeit en de omzet stijgt, dat is precies de bedoeling!

Klanten/ gasten en potentieel nieuwe bezoekers zijn volledig afhankelijk van de goede oude mond tot mond reclame en wat zij zien op hun smartphone of computer. De mensen die online bij je terecht komen, de zogeheten ”stille bezoekers” hebben een ”love on first site” gevoel of NIET en kunnen om het minste afhaken. Hoe komt dat? Je raadt het al de uitstraling van je bedrijfspagina’s. Website, social media, mail handtekening, fotografie en ga zo maar door, alles is met elkaar verbonden.

Zo doende heb ik de stoute schoenen aangetrokken en ben ik mijn eigen bedrijf begonnen. Ik stel aan u voor: Plan B Design. Plan B Design is een plek waar bedrijven volledig voorzien worden van een pakket aan grafische, online en marketing diensten. Ideaal voor mkb’ers en zzp’ers die zelf geen communicatie of design medewerker in dienst willen nemen, maar zich wel beseffen dat een professionele online presentatie van hun bedrijf vandaag de dag van cruciaal belang is.

Ben jij iemand waar deze problemen maar al te herkenbaar over komen en denk je dat ik je kan helpen? Neem dan een vlugge blik over mijn website heen en stel je vraag. Mijn luisterend oor en een reactie krijg je altijd! Wie weet tot snel en bedankt voor je tijd om mijn eerste blogpost te lezen.

1 Reactie

 1. Eva Veltenaar

  Beste Bram,
  We kregen zojuist een mail van Dylan Schoonderwalt, waarin stond dat jij ons eventueel zou kunnen helpen met ons project.
  We zullen kort vertellen wie we zijn, wat we doen en wat we verwachten.

  Wij zijn Eva Veltenaar en Nanne Dirk Sinnema, twee laatste jaars hotel- en eventmanagement studenten op Hogeschool Tio in Utrecht. Momenteel zitten wij in de minorfase, waar we ons specialiseren in ondernemerschap en een eigen koffiemerk opzetten. Als we kijken naar onderscheidende krachten komen we al snel uit op branding. Het merk wordt geassocieerd met een legertank (denk aan strijdlust, kracht etc.) en zal dan ook de naam TANK krijgen. We zijn nu 6 weken bezig en werken helaas met een deadline van school (rond eind april moet er een product zijn en moet deze de verkoop in gaan). Echter willen wij door met dit project en zien dit dus niet als een eindpunt.

  We werken samen met koffiebranderij Royal Taste, die ons zal helpen met de melange en de verpakking. Er is gekozen voor een 750g verpakking blanco folie met etiket. We zouden het liefst een full colour verpakking willen maar deze is helaas ivm afzetten nog niet haalbaar.

  Zelf kijken we nu naar een paper-look verpakking met een catchy etiket en dit is waar we een grafisch designer bij nodig hebben. We hebben een opzet voor een logo, maar hier zal nog verder (met een designer) over gebrainstormd moeten worden.

  We zijn studenten en hebben niet veel budget voor een project als deze. We snappen dat er veel tijd in geïnvesteerd moet worden en zijn daarom wel bereid om er iets voor te betalen. We horen graag wat jouw idee hierover is.

  We zijn in gesprek met verschillende designers die allen enthousiast zijn om ons te helpen. Zelf streven we natuurlijk naar iemand met de kwaliteiten, maar ook met de juiste mindset en creativiteit die dus met ons kan meedenken hierover.

  Als je nog meer wilt weten over ons, vraag dan gerust!

  Voor nu, bedankt voor je tijd en een fijne middag/avond.

  Cheers,
  Eva Veltenaar & Nanne Dirk Sinnema

  E. [email protected]
  E. [email protected]
  M. +31 6 55 47 71 83

  Antwoord

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.