Mijn webshop

Je zult het waarschijnlijk al wel gemerkt hebben. Als je bijvoorbeeld door Arnhem loopt zijn de winkelstraten minder druk dan een aantal jaar geleden. Hoe komt dit? Mensen gaan voor diverse producten niet meer graag de deur uit. De kwaliteit van het internet en diverse webwinkels is tegenwoordig zo goed dat bestellen vanuit je grote luxe fauteuil in je eigen huiskamer veel sneller is.

Maar snelheid is niet alles. Webshops bieden een enorm goede service en veelal de scherpste prijzen. Binnen 24 uur kun je alles in huis hebben. Dat is toch super! Plan B Design zorgt ervoor dat je een technisch goede en aantrekkelijk ogende webshop beheert. Nadat de inhoud is bepaald kun je deze zelf gaan invullen, of je laat het ons doen dat kan natuurlijk ook. Wij zullen ervoor zorgen dat je optimaal scoort bij de zoekmachines en zo de meeste omzet uit je gloednieuwe webshop haalt!

Nadat de webshop is gerealiseerd kunnen wij deze ook up to date blijven houden. De techniek is razendsnel in beweging en Plan B Design is altijd op de hoogte van de nieuwste software en optimalisatie mogelijkheden.

Denk je dat wij je kunnen helpen met het realiseren van jouw eigen webshop? Laat dan van je horen. Ons luisterend oor, een goede bak koffie en een leuk gesprek krijg je altijd! Druk snel op de knop hieronder om contact op te nemen. Wellicht zien we je snel!

Wij zijn handig met

WEBDESIGN

WEBSHOPS

FOTOGRAFIE

MARKETING

HUISSTIJLEN

VINDBAARHEID

Ik wil een nieuwe webshop!

Stuur ons een berichtje, de koffie staat klaar!

AANGENAAM

Mijn naam is Bram van den Broek. Creatief, commercieel, enthousiast en misschien wel interessant om een keer te ontmoeten, wat zeg jij?

WIJ ZIJN GOED IN

Sprankelende websites, winstgevende webshops, sprekende foto’s, persoonlijke huisstijlen, doeltreffende marketing- strategiëen en leuke gesprekken!

LEKKER SOCIAAL

Wie kan delen kan vermenigvuldigen. Volg ons op social media en blijf op de hoogte!

CONTACT

Utrechtseweg 149
6871 DS Renkum
0653688966
info@planbdesign.nl

Pin It on Pinterest

×

Hallo,

Stuur ons een appje. Klik op de contactpersoon hieronder en stuur je bericht! Of mail je brandende vraag naar info@planbdesign.nl

×