Zoek mij!

Zoekmachine optimalisatie, ook wel SEO (Search Engine Optimalization) genoemd, is een groot deel van de achterkant van je website. Deze optimalisatie zorgt ervoor dat bezoekers door middel van goede techniek, content en populariteit steeds weer bij jouw website terecht komen. Het is belangrijk je als ondernemer hier goed in te verdiepen, want zonder goede SEO zullen jouw websites en andere domeinen niet goed geranked worden door zoekmachines en zul je zo dus kostbare klanten verliezen.

Plan B Design is gespecialiseerd in het maken van WordPress websites met de W van Wow! Laat WordPress nou net de ideale partner zijn van goede SEO. Met een hoop kennis en creativiteit maken wij jouw website goed vindbaar. 

Denk je dat ik je kan helpen met het optimaliseren van jouw website? Werp dan een vlugge blik over onze kersverse website en stuur ons een bericht. Ons luisterend oor en een reactie krijg je altijd!

Wij zijn handig met

WEBDESIGN

WEBSHOPS

FOTOGRAFIE

MARKETING

HUISSTIJLEN

VINDBAARHEID

Ik wil goed gevonden worden!

Stuur ons een berichtje, de koffie staat klaar!

AANGENAAM

Mijn naam is Bram van den Broek. Creatief, commercieel, enthousiast en misschien wel interessant om een keer te ontmoeten, wat zeg jij?

WIJ ZIJN GOED IN

Sprankelende websites, winstgevende webshops, sprekende foto’s, persoonlijke huisstijlen, doeltreffende marketing- strategiëen en leuke gesprekken!

LEKKER SOCIAAL

Wie kan delen kan vermenigvuldigen. Volg ons op social media en blijf op de hoogte!

CONTACT

Utrechtseweg 149
6871 DS Renkum
0653688966
info@planbdesign.nl

Pin It on Pinterest

×

Hallo,

Stuur ons een appje. Klik op de contactpersoon hieronder en stuur je bericht! Of mail je brandende vraag naar info@planbdesign.nl

×