wij zijn goed in

Search Engine Advertising
Ad manager

Online ads

SEA, Search Engine Advertising

SEA staat voor Search Engine Advertising, hiermee wordt betaald adverteren in de zoekmachine bedoeld. Je herkent een geadverteerd zoekresultaat in bijvoorbeeld Google aan de kleine vetgedrukte “adv” tekst. De eerste 2 tot 4 zoekresultaten zijn veelal geadverteerde zoekresultaten. Het doel van online adverteren is het vindbaar maken van jouw dienst of product aan een specifieke doelgroep. Het verschil met SEO (Search Engine Optimalisation) is dat je voor SEA betaalt om gevonden te worden en met SEO niet.

Wereldwijd zijn er een aantal populaire zoekmachines. Denk aan Bing en Yahoo, maar Google is veruit de meest populaire zoekmachine met een aandeel van wel 95%. Adverteren middels Google AdWords is dus een goede manier om jouw bedrijf of dienst extra goed vindbaar te maken! Ondanks ijzersterke SEO kan het nog steeds voorkomen dat je door een grote concurrentie nog steeds niet optimaal scoort. Door gebruik te maken van Google Ads weet je zeker dat je altijd bovenaan staat!

SEO, Search Engine Optimalisation

Zoekmachineoptimalisatie, ook wel SEO (Search Engine Optimalization) genoemd, is een groot deel van de backend van je WordPress site. Deze optimalisatie zorgt ervoor dat bezoekers door middel van goede techniek, content en populariteit steeds weer bij jouw website terechtkomen. Het is als ondernemer belangrijk om je goed te verdiepen in SEO. Zonder de juiste SEO zullen jouw websites en andere domeinen niet goed gerankt worden door de zoekmachines en verlies je kostbare klanten. Het is van cruciaal belang om hoog te scoren!

1

Tijd voor een bakkie

Want zonder (geadverteerde koffie) brandstof loopt onze motor niet!

2

Maak je wensen kenbaar

Wie wil je bereiken en wat wil je bereiken? Vertel het ons in een vrijblijvend gesprek

3

Plan op maat

Nadat we alles van jou en je bedrijf gehoort hebben gaan we een plan op maat maken

4

Achterover hangen

Want wij doen de rest! Wij gaan direct aan de slag om jouw vindbaarheid te verbeteren

Plan B

Veel gestelde vragen

Een aantal veel voorkomende vragen over Search Engine Advertising vind je hieronder. Staat jouw vraag er niet tussen? Aarzel niet en neem contact met ons op. Ons luisterend oor en een passende reactie krijg je altijd!

Hoe werkt Search Engine Advertising?

Search Engine Advertising is een vorm van online adverteren. Je koopt advertentieruimte in en betaalt vervolgens per klik op de link. Je advertentie richt zich op zoektermen, de trefwoorden die mensen invullen bij een zoekopdracht. Hoe meer jouw advertentie aansluit op wat je werkelijk te bieden hebt, hoe groter de kans dat de betaalde klik uiteindelijk een klant oplevert. SEA leent zich ook goed voor zeer specifieke campagnes die zich richten op een special geselecteerde doelgroep. SEA wordt vaak gecombineerd met online advertenties op bijvoorbeeld vergelijkingssites, advertentiesites zoals Marktplaats en op social media.

Abonneer jezelf op één van onze ads managers

Door jezelf te abonneren op één van onze ads managers ben jij er als ondernemer van verzekerd dat jouw online advertenties altijd goed scoren! Jouw persoonlijke ads manager zorgt er namelijk voor dat jouw ads gecreëerd, beheerd, gemonitord en geüpdatet worden. Het is belangrijk om jouw advertenties constant in de gaten te houden en hun prestaties te volgen, zo sta je nooit voor onaangename verrassingen en ben je er altijd van verzekerd dat jouw omzet, mede door jouw ads manager, blijft stijgen. Dit en nog veel meer allemaal in één abonnement van 12 maanden.

Online ads