COACH Nutrition

COACH Nutrition

Coach Nutrition

Coach Nutrition is een bedrijf dat zich bezig houdt met verantwoord afvallen in samenwerking met een professional. De producten van Coach Nutrition bevatten alle belangrijke voedingsstoffen die je nodig hebt om jouw doelen te bereiken, bijvoorbeeld extra proteïne en collageen. Ze zijn vrij van gluten, toegevoegde suikers, conserveringsmiddelen én kleur of smaakstoffen. De mensen van Coach hebben Plan B Design benaderd om zich te ontfermen over de online marketing strategieën van het bedrijf. Zo gezegd zo gedaan. Bekijk voor meer info de website van Coach de op de knop hieronder te klikken.

Wat hebben wij aangepakt

Bonnema equipment

Bonnema equipment

Bonnema Equipment

Een DJ Boeken? Dat doe je bij Bonnema! Al jarenlang zorgen heren met verstand van zaken voor volle vloeren in heel Nederland! Bonnema’s DJ’s creëren fantastische sferen op bruiloften, bedrijfsfeesten, personeelsfeesten, studentenfeesten en vele andere gelegenheden. Zo luidt het eerste verhaal op de website van Bonnema Equipment. Plan B Design fungeert als huis party-, event- en trouwfotograaf van Bonnema Equipment, maar ook als huis designer! Zo is het bij Bonnema mogelijk heuse trouw-, party- en event websites af te nemen. Het idee is simpel: Papieren uitnodigen versturen zijn veelal duur en kennen beperkte mogelijkheden. Op een site van Bonnema kunnen jouw gasten zich aan/afmelden voor het event en heb je als organisator de mogelijkheid alle info te delen. Denk aan dresscodes, foto’s, locatie informatie en meer! Bekijk hieronder drie templates die wij voor Bonnema ontworpen hebben.

Wat hebben wij aangepakt

JOOS conceptstore

JOOS conceptstore

JOOS conceptstore

JOOS conceptstore is de leukste online store als het gaat om kerstitems, woonaccessoires, tassen, sieraden en nog veel meer! De shop heeft een moderne en Scandinavische uitstraling gekregen en beschikt over leuke opties als gratis lokale bezorging, apple- en android pay en account/aanmeld mogelijkheden. Chantal dank voor de leuke opdracht en heel veel succes met je nieuwe store!

Wat hebben wij aangepakt

ANNABO Online Store

ANNABO Online Store

ANNABO Online Store

ANNABO Online Store is een initiatief van Bram van den Broek en Anna Bo Kleij. ANNABO Online Store is een webshop die zich specialiseerd in de verkoop van jewellery essentials en mode musthaves in de prijsklasse van 20 – 50 euro. Plan B Design is verantwoordelijk voor het ontwerp en onderhoud van de website en online store. Verder ontfermen wij ons over de fotografie, videografie en marketing van de jonge onderneming.

Wat hebben wij aangepakt