JOOS conceptstore

JOOS conceptstore

JOOS conceptstore

JOOS conceptstore is de leukste online store als het gaat om kerstitems, woonaccessoires, tassen, sieraden en nog veel meer! De shop heeft een moderne en Scandinavische uitstraling gekregen en beschikt over leuke opties als gratis lokale bezorging, apple- en android pay en account/aanmeld mogelijkheden. Chantal dank voor de leuke opdracht en heel veel succes met je nieuwe store!

Wat hebben wij aangepakt

ANNABO Online Store

ANNABO Online Store

ANNABO Online Store

ANNABO Online Store is een initiatief van Bram van den Broek en Anna Bo Kleij. ANNABO Online Store is een webshop die zich specialiseerd in de verkoop van jewellery essentials en mode musthaves in de prijsklasse van 20 – 50 euro. Plan B Design is verantwoordelijk voor het ontwerp en onderhoud van de website en online store. Verder ontfermen wij ons over de fotografie, videografie en marketing van de jonge onderneming.

Wat hebben wij aangepakt

DAAD Wonen

DAAD Wonen

DAAD Wonen

DAAD Wonen is een gloednieuwe woonwinkel in Renkum. Op de locatie waar Dirk en Diana van den Broek in het verleden woonwinkel De Oude Wilg en meubel groothandel BOCX Interiors hadden zal vanaf 11 april dit jaar een nieuwe meubelwinkel geopend worden. Samen met Aldert Onbelet en Annelie de Vries, eigenaren van drukkerij ProPress, zullen zij de handen ineen slaan en Renkum weer een stuk sfeervoller en comfortabeler maken. De stijl van de winkel is niet in één zin te omvatten. Van landelijk chique naar modern tot diverse vintage accessoires, alles is aanwezig! Voor iedere voorkeur is er een passende stijl. De hedendaagse interieur liefhebber zal in DAAD wonen niet alleen aangenaam verrast raken door de diversiteit maar ook door de bijzonder toegankelijke prijzen.

Wat hebben wij aangepakt

Den Braven Online

Den Braven Online

Den Braven Online

Den Braven Online is een webshop die zich specialiseerd in het verkopen van kitten, lijmen en andere afbouwmaterialen van het merk Den Braven, Zwaluw en Hercuseal. De webshop was toe aan nieuwe techniek, een verbeterd checkout proces en een frisse wind door het verouderde webdesign. Zo gezegd, zo gedaan! Klik op de knop hieronder om de website van Den Braven Online te bezoeken.

Wat hebben wij aangepakt