BISTRO BARBIZON

Het eindresultaat is prachtig. De website voldoet volledig aan onze wensen! De huisstijl en het nieuwe logo passen precies bij de sfeer van ons bedrijf. De uitstraling is een verlengde van ons restaurant. 

Dirk van den Broek

PROJECT

Bistro Barbizon is een nieuwe horeca gelegenheid in Oosterbeek. Eigenaren Dirk en Diana van den Broek waren op zoek naar een persoon die hen zo veel mogelijk kon ontlasten. Uiteindelijk zijn zij bij Plan B Design uitgekomen. Ik heb hen volledig ontzorgt van alle fasetten. Zo heb ik een website gemaakt, de volledige huistijl ontworpen en houdt ik hun social mdia pagina’s bij. Ik maak maandelijks nieuwe foto’s van mooie gerechten of andere spannenden onderwerpen rondom Bistro Barbizon zo blijven we altijd voorzien van nieuwe content.

AANGENAAM

Mijn naam is Bram van den Broek. Creatief, commercieel, enthousiast en misschien wel interessant om een keer te ontmoeten, wat zeg jij?

LEKKER SOCIAAL

Wie kan delen kan vermenigvuldigen. Volg ons op social media en blijf op de hoogte!

CONTACT

Utrechtseweg 149
6871 DS Renkum
0653688966 info@planbdesign.nl

SHOP

Alle prijzen zijn inclusief 21% BTW. Je kunt alleen betalen via onderstaande betaal methoden.

Pin It on Pinterest

×

Hallo,

Stuur ons een appje. Klik op de contactpersoon hieronder en stuur je bericht! Of mail je brandende vraag naar info@planbdesign.nl

×