Schap 19

De leukste cadeauwinkel van Rhenen

Klant

We zijn bij Bram gekomen voor een nieuwe frisse look voor onze site, later hebben wij daar een webshop aan toegevoegd. Het dagje fotograferen was tevens ook erg gezellig!

Lambrecht van den Broek

Winkelier, SCHAP 19

Project

SCHAP 19 is een jonge onderneming die creatieve, ambitieuze producenten, ontwerpers, kunstenaars en andere ondernemers de mogelijkheid biedt een eigen bedrijf op- en/of uit te bouwen. Deze frisse concept store te Rhenen doet dat middels het verhuren van schapruimte in hun winkel of een pagina in hun webshop. Het ambitieuze duo Van den Broek heeft het goed voor elkaar. Toevallig in Rhenen? Ik raad je zeker aan hier even naar binnen te wandelen!

WEBDESIGN

WEBSHOP

FOTOGRAFIE

Bekijk project

AANGENAAM

Mijn naam is Bram van den Broek. Creatief, commercieel, enthousiast en misschien wel interessant om een keer te ontmoeten, wat zeg jij?

WIJ ZIJN GOED IN

Sprankelende websites, winstgevende webshops, sprekende foto’s, persoonlijke huisstijlen, doeltreffende marketing- strategiëen en leuke gesprekken!

LEKKER SOCIAAL

Wie kan delen kan vermenigvuldigen. Volg ons op social media en blijf op de hoogte!

CONTACT

Utrechtseweg 149
6871 DS Renkum
0653688966
info@planbdesign.nl

Pin It on Pinterest

×

Hallo,

Stuur ons een appje. Klik op de contactpersoon hieronder en stuur je bericht! Of mail je brandende vraag naar info@planbdesign.nl

×