O’MAGGIO House of Tailors

Boys, remember: “The O’ is for O’MAGGIO”

De klant

De gedrevenheid en passie binnen O’MAGGIO komen vanuit Frank van Eldik en Mirjam Bleeker. Als de drijvende krachten tonen ze bevlogenheid met de klant. Dankzij jarenlange ervaring in de modebranche gaan ze vakkundig te werk met een uitgebreide know-how. Hun kijk op maatwerk is wat O’MAGGIO zo uniek maakt. Samen met de professionele O’MAGGIO tailors verzorgen zij de man en vrouw van prachtig maatwerk.

Het project

Plan B Design biedt op maat diverse abonnementschappen aan. Dit kan gaan om webcare, social media onderhoud maar ook om fotografie, webdesign en nog veel meer. Frank van Eldik van O’MAGGIO House of Tailors was op zoek naar iemand die verschillende marketing gerelateerde onderwerpen van hem af kon nemen. Zo is Plan B Design verantwoordelijk voor de allround marketing en presentatie van O’MAGGIO House of Tailors. Regelmatig onderhouden wij de website, posten we unieke berichten op social media en schrijven wij o.a. teksten voor advertenties en reclames.

Wat hebben wij allemaal aangepakt

Geabonneerd

Fotografie

Webcare

Marketing

Social media profiel

Videografie

Maar er is meer! Werp een vlugge blik op één van de onderstaande onderwerpen en ontdek wat wij voor jou of jouw bedrijf kunnen betekenen!