Fysio Team Renkum Joop Cobussen

De eerstelijns fysiotherapiepraktijk van Renkum

Klant

Wij wilden een moderne site waarbij de klant met een paar klikken gemakkelijk een afspraak kon maken. Toegankelijk en overzichtelijk. Bram heeft er voor gezorgd dat onze website volledig voldoet aan onze wensen. We zijn dik tevreden over het eindresultaat en zouden Plan B design zeker aanbevelen.

Mardy Schaars Linnenbank

Praktijkhouder, Fysio Team Renkum

Project

Fysio team Renkum Joop Cobussen is een eerstelijns fysiotherapiepraktijk en begeleid mensen met klachten op het gebied van het bewegingsapparaat. Het is een sfeervolle praktijk met een hecht en professioneel gebonden team. Plan B Design is verantwoordelijk voor de nieuwe site van de praktijk en een volledige serie foto’s van het personeel, de praktijk en overige attributen.

WEBDESIGN

FOTOGRAFIE

Bekijk project

AANGENAAM

Mijn naam is Bram van den Broek. Creatief, commercieel, enthousiast en misschien wel interessant om een keer te ontmoeten, wat zeg jij?

WIJ ZIJN GOED IN

Sprankelende websites, winstgevende webshops, sprekende foto’s, persoonlijke huisstijlen, doeltreffende marketing- strategiëen en leuke gesprekken!

LEKKER SOCIAAL

Wie kan delen kan vermenigvuldigen. Volg ons op social media en blijf op de hoogte!

CONTACT

Utrechtseweg 149
6871 DS Renkum
0653688966
info@planbdesign.nl

Pin It on Pinterest

×

Hallo,

Stuur ons een appje. Klik op de contactpersoon hieronder en stuur je bericht! Of mail je brandende vraag naar info@planbdesign.nl

×