GEABONNEERD

Bistro Barbizon

Eet, drink, geniet, feest en vergader #barbizonder

Klant

Het eindresultaat is prachtig. De website voldoet volledig aan onze wensen! De huisstijl en het nieuwe logo passen precies bij de sfeer van ons bedrijf. De uitstraling is een verlengde van ons restaurant. 

Dirk van den Broek

Eigenaar, Bistro Barbizon

Project

Bistro Barbizon is een nieuwe horeca gelegenheid in Oosterbeek. Eigenaren Dirk en Diana van den Broek waren op zoek naar een persoon die hen zo veel mogelijk kon ontlasten. Uiteindelijk zijn zij bij Plan B Design uitgekomen. Ik heb hen volledig ontzorgt van alle facetten. Zo heb ik een website gemaakt, de volledige huisstijl ontworpen en houd ik hun social media pagina’s bij. Ik maak maandelijks nieuwe foto’s van mooie gerechten of andere spannende onderwerpen rondom Bistro Barbizon zo blijven ze altijd voorzien van nieuwe content.

WEBDESIGN

FOTOGRAFIE

MARKETING

HUISSTIJL

Bekijk project

AANGENAAM

Mijn naam is Bram van den Broek. Creatief, commercieel, enthousiast en misschien wel interessant om een keer te ontmoeten, wat zeg jij?

WIJ ZIJN GOED IN

Sprankelende websites, winstgevende webshops, sprekende foto’s, persoonlijke huisstijlen, doeltreffende marketing- strategiëen en leuke gesprekken!

LEKKER SOCIAAL

Wie kan delen kan vermenigvuldigen. Volg ons op social media en blijf op de hoogte!

CONTACT

Utrechtseweg 149
6871 DS Renkum
0653688966
info@planbdesign.nl

Pin It on Pinterest

×

Hallo,

Stuur ons een appje. Klik op de contactpersoon hieronder en stuur je bericht! Of mail je brandende vraag naar info@planbdesign.nl

×