Arnshout

Houten meubelen met de hand vervaardigd

Klant

Bram straalt energie en enthousiasme uit. Werkt en denkt in ‘overdrive’. Zijn verfrissende ideeën zijn niet altijd bedoeld om doorgang te vinden, maar zijn uiterst nuttig, want helpen bij het nemen van weloverwogen besluiten. Talentvol als fotograaf en grafisch-ontwerper, zeer tevreden dus!

Arnoud Schneider

Eigenaar, Arnshout

Project

Arnoud Schneider is al jaren actief in de meubelindustrie. Deze creatieve geest heeft al meerdere decennia een gezellige woonwinkel in Oosterbeek en heeft dit jaar opnieuw de stoute schoenen aangetrokken. Arnoud is zijn eigen groothandel in handgemaakte houten meubelen begonnen, genaamd Arnshout. Zijn prachtige creaties zijn te bewonden in de woonwinkel in Oosterbeek en zijn ook via een dealerschap te verkopen in eigen zaak. Super leuk project met een modieus resultaat.

WEBDESIGN

FOTOGRAFIE

HUISSTIJL

Bekijk project

AANGENAAM

Mijn naam is Bram van den Broek. Creatief, commercieel, enthousiast en misschien wel interessant om een keer te ontmoeten, wat zeg jij?

WIJ ZIJN GOED IN

Sprankelende websites, winstgevende webshops, sprekende foto’s, persoonlijke huisstijlen, doeltreffende marketing- strategiëen en leuke gesprekken!

LEKKER SOCIAAL

Wie kan delen kan vermenigvuldigen. Volg ons op social media en blijf op de hoogte!

CONTACT

Utrechtseweg 149
6871 DS Renkum
0653688966
info@planbdesign.nl

Pin It on Pinterest

×

Hallo,

Stuur ons een appje. Klik op de contactpersoon hieronder en stuur je bericht! Of mail je brandende vraag naar info@planbdesign.nl

×