GEABONNEERD

Agua Aventura

Rib boot verhuurbedrijf in L’Estartit, Spanje

Klant

Quote

Addie Roelofsen

Eigenaar, Agua Aventura

Project

Agua Aventura is een rib boot verhuur bedrijf en is gevestigd in de gloednieuwe jachthaven van het gezellige badplaatsje L’Estartit aan de Costa Brava, zo’n 40 km ten oosten van Gerona. Bij ons is het mogelijk om een boot met meer dan 200 pk en ruimte voor 12 personen te huren. De boot biedt genoeg zitplaats en comfort voor zowel jong als oud. Ideaal voor een uitstekend middagje weg in de zon of een trip met kapitein langs de vele bijzondere plekken die de Costa Brava te bieden heeft. Plan B Design is verantwoordelijk voor het webdesign en het onderhoud van alle social media kanalen.

WEBDESIGN

MARKETING

Bekijk project

AANGENAAM

Mijn naam is Bram van den Broek. Creatief, commercieel, enthousiast en misschien wel interessant om een keer te ontmoeten, wat zeg jij?

WIJ ZIJN GOED IN

Sprankelende websites, winstgevende webshops, sprekende foto’s, persoonlijke huisstijlen, doeltreffende marketing- strategiëen en leuke gesprekken!

LEKKER SOCIAAL

Wie kan delen kan vermenigvuldigen. Volg ons op social media en blijf op de hoogte!

CONTACT

Utrechtseweg 149
6871 DS Renkum
0653688966
info@planbdesign.nl

Pin It on Pinterest

×

Hallo,

Stuur ons een appje. Klik op de contactpersoon hieronder en stuur je bericht! Of mail je brandende vraag naar info@planbdesign.nl

×