Check, check

Dubbel check

Is jouw website klaar voor de toekomst? Laat het gratis door ons checken dan weet je het zeker! Wij kijken met een kritische blik o.a. naar ontwerp, navigatie, content, zoek machine optimalisatie en nog veel meer!

Check it out

PLAN WEB CHECK FORMULIER

3 + 4 =

Klaar voor de toekomst?

Ben jij ervan op de hoogte hoe jouw site er qua content, techniek en design bij staat? Wij denken van niet. Is jouw site misschien toe aan nieuw jasje, een frisse wind door het verouderde ontwerp of drastisch toe aan nieuw beeldmateriaal? Want wees nu eerlijk: Die foto’s uit 2013 kunnen toch echt niet meer?!

Laat je website gratis checken

Dan hebben wij een goed idee voor jou. Jij bent namelijk 100% toe aan een Plan Web Check! Met een Plan Web Check nemen wij jouw site van heel dichtbij kritisch onder ogen. We kijken naar punten als snelheid, ontwerp, navigatie, content, zoek machine optimalisatie en meer… Naderhand krijg je van ons een rapport op maat waarin alle verbeterpunten in één overzicht duidelijk op een rijtje staan.

Checken maar!

Ben jij toe aan een digitale APK? Mail, bel, app of dm en je krijgt 100% dezelfde dag reactie, 100% korting op je Plan Web Check en ook nog eens 100% advies op maat. 2021 wordt het jaar dat jij online gaat shinen.

Waar wacht je nog op? Checken maar!