Wij zijn goed in delen en vermenigvuldigen

Plan B Partner Programma

Plan B Design is een full service internet en reclamebureau. Wij zijn goed in sprankelende websites, winstgevende webshops, sprekende foto’s, interessante video’s, persoonlijke huisstijlen, doeltreffende marketingstrategieën en natuurlijk leuke gesprekken! Met het partner programma bieden wij je de mogelijkheid om naast jouw studie of baan een leuke zakcent bij te verdienen. Het werkt als volgt: jij kent iemand in je netwerk die toe is aan meer ‘online shine’. Jij brengt het bedrijf of persoon in contact met Plan B Design en als beloning krijg jij een aanzienlijk deel van de factuur direct op jouw rekening! Wil je meer weten? Scroll dan even naar beneden.

[dsm_lottie lottie_url=”https://planbdesign.nl/wp-content/uploads/2020/07/27174-handshake.json” _builder_version=”4.4.8″ width=”20%” width_tablet=”50%” width_phone=”70%” width_last_edited=”on|phone” module_alignment=”center”][/dsm_lottie]

Word jij onze nieuwe partner? Het is simpel: Introduceer ons in jouw netwerk en verdien super eenvoudig geld!

Zoals we al zeiden, het is simpel. Jij kent een persoon of een bedrijf die hard toe is aan extra ‘online shine’. Denk hierbij aan een nieuwe website, foto’s, een bedrijfsvideo of huisstijl. Wat moet je doen? Jij neemt contact op en introduceert Plan B Design. Na een prettig kennismakingsgesprek en een stevige kop koffie zal Plan B Design onze kersverse klant een offerte op maat presenteren. Na goedkeuring krijg jij binnen no time je geld op jouw rekening gestort. Makkelijker kunnen we het niet maken, wel leuker! Want… er zijn ook nog bonussen te behalen. Je ontvangt een leuke bonus als je een nieuwe klant aanmeld maar ook als je een nieuwe partner aanmeld. Verkoop je extra opdrachten zoals copy of media bij een webdesign pakket dan heb je ook nog eens recht op een stapelbonus! Het houdt niet op met die bonussen…!

 

Creëer je eigen kansen, deel je netwerk en vermenigvuldig jouw salaris! 

#1
Koffietijd

Get in touch en laten we elkaar snel ontmoeten. Dit kan d.m.v. een video call, een bakkie bij ons op kantoor of op een locatie naar keuze.

#2
Introductie

Na een prettige kennismaking leg je contact met de klant. Wij gaan zelf of samen op gesprek en leggen de wensen en mogelijkheden op tafel.

#3
Maatwerk

Wij gaan aan de slag! Alle wensen zijn besproken en er wordt een offerte verzonden. In deze fase zie je wat je kunt gaan verdienen!

#4
Uitbetaling

Nadat de opdracht is bevestigd en wij een aanbetaling hebben ontvangen krijg jij direct uitbetaald. That’s it!

Hoe word ik een Partner?

Meld je aan via het contactformulier onderaan deze pagina of klik op de knop ‘Partner worden’. Je kunt ons natuurlijk ook appen of bellen. Ons luisterend oor en een reactie krijg je altijd! Nadat we jouw contactverzoek succesvol hebben ontvangen zullen we middels een video call, een bakkie bij ons op kantoor of op een locatie naar keuze kennis met elkaar maken. Hier zullen we de wensen en mogelijkheden bespreken. Na een leuk gesprek en een flinke dosis cafeïne zullen wij samen de potentiële kers verse klant benaderen en een voorstel presenteren. Na akkoord van onze klant ben je officieel partner van Plan B Design geworden!

Wat moet ik doen als Partner?

Als partner van Plan B Design is het jouw taak om in je eigen tijd op zoek te gaan naar super gave nieuwe opdrachten! Je vindt mensen uit jouw netwerk die toe zijn aan meer ‘online shine’ en brengt ze in contact met Plan B Design. Nadat de ‘match made in heaven’ is bevestigd en er een leuke opdracht uitgerold is krijg jij direct jouw deel overgemaakt! Voordat de werkzaamheden worden uitgevoerd weet jij dus al precies hoeveel je betaald krijgt en zorgen wij er voor dat we binnen no-time uitkeren!

Wat verdien ik als Partner?

Door partner te worden van Plan B Design beschik je over de mogelijkheid om een leuke zakcent bij te verdienen, maar hoe veel? Het bedrag hangt af van de tijd en energie die jij in je netwerk steekt. De omvang van de waarde van de werkzaamheden bepalen de hoogte van de commissie. Deze beginnen bij 2% van de opdrachtwaarde en lopen op tot wel 20% van elke factuur die dankzij jou gestuurd kan worden. Hoe groter het project, hoe meer je verdient! Tel uit je winst…

 

Wat zijn de voordelen in vergelijking met een reguliere baan?

Veel voor
weinig

Voor relatief weinig werk geven wij je de mogelijkheid om een flinke zakcent bij te verdienen. (Nog) Makkelijker kunnen we het niet maken, wel leuker!

Flexibiele
tijden

Je werkt in je eigen tijd en dus wanneer het jou uitkomt. Moet je leren voor een tentamen? Ben je gehinderd door een overvolle sociale agenda. Geen probleem!

Jij blij,
wij blij

Jij bent deel van onze puzzel. Zorg jij er voor dat onze puzzel groeit door een nieuwe partner of klant aan te melden dan groeit jouw inkomen mee!

Bekende
collega’s

Het is simpel weg super leuk werk. Als partner van Plan B Design verdien je geld door samen te werken met jouw vrienden, kennissen en familieleden!