wij zijn goed in

Avontuurlijk adverteren
Ad manager

Online ads

Online advertising

Het online adverteren van jouw product, dienst of bedrijf is tegenwoordig één van de meest raadzame manieren om jezelf op de kaart te zetten. Door middel van online advertising krijgen jouw online domeinen binnen no-time een boost bij jouw doelgroep. In plaats van het bereiken van heel veel personen die wellicht niet om jouw product of dienst vragen, zorgen online advertenties ervoor dat jouw bedrijf direct onder de ogen komt van de personen die hier wel naar op zoek zijn! Op deze manier is adverteren zeer effectief, meetbaar en constant!

SEA staat voor Search Engine Advertising, hiermee wordt betaald adverteren in de zoekmachine bedoeld. Je herkent een geadverteerd zoekresultaat in bijvoorbeeld Google aan de kleine vetgedrukte “adv” tekst. De eerste 2 tot 4 zoekresultaten zijn veelal geadverteerde zoekresultaten. Het doel van online adverteren is het vindbaar maken van jouw dienst of product aan een specifieke doelgroep. Het verschil met SEO (Search Engine Optimalisation) is dat je voor SEA betaalt om gevonden te worden en met SEO niet.

Social media advertising

Het doel van social media advertising is, net als bij SEA (Search Engine Advertising), het effectief bereiken van een specifieke doelgroep. Social media advertising is een vorm van “paid media”. Het voordeel van social media advertising is dat je op ieder gerenommeerd netwerk, denk aan Facebook, Instagram, Linkedin, Twitter, Pinterest en TikTok, jouw bericht kunt promoten. Ieder netwerk heeft zo zijn eigen sterke en minder sterke punten. Het is ontzettend belangrijk om jouw advertenties af te stemmen op de manier waarop de gebruiker, jouw doelgroep, het specifieke platform gebruikt.

1

Tijd voor een bakkie

Want zonder (goed gevonden koffie) brandstof loopt onze motor niet!

2

Maak je wensen kenbaar

Wie wil je bereiken en wat wil je bereiken? Vertel het ons in een vrijblijvend gesprek

3

Plan op maat

Nadat we alles van jou en je bedrijf gehoort hebben gaan we een plan op maat maken

4

Achterover hangen

Want wij doen de rest! Wij gaan direct aan de slag om jouw vindbaarheid te verbeteren

Plan B

Veel gestelde vragen

Een aantal veel voorkomende vragen over online advertising vind je hieronder. Staat jouw vraag er niet tussen? Aarzel niet en neem contact met ons op. Ons luisterend oor en een passende reactie krijg je altijd!

Waarom zou ik gebruikmaken van online ads, ik heb toch al een website en Facebook ?

Jouw online domeinen, jouw website(s) en social media kanalen, zijn de fundering van online advertising. Jouw doelgerichte advertenties zorgen ervoor dat jouw doelgroep naar deze domeinen wordt “gefunneld” en daar zoveel mogelijk interactie opzoekt met jouw producten en of diensten. Na deze interactie is het tijd voor conversie. Het is natuurlijk je doel als onderneming om middels goede online ads je omzet te doen verhogen.

Zal mijn omzet stijgen door goede online advertising?

Ongetwijfeld. Online adverteren zorgt altijd voor meer bereik. Denk op korte termijn bijvoorbeeld aan een kortingsactie, maar ook op lange termijn zal gebruik van onbenut marktpotentieel voor meer merkbekendheid zorgen. Online adverteren is zeer bereikbaar voor zowel grote als kleine bedrijven. Je kunt een kleine advertentie al realiseren voor zo’n honderd euro, maar door deze micro ads zullen jouw klanten de deur niet plat lopen.

Ik ben maar een klein bedrijf en wil alleen lokaal adverteren, kan dat?

Jazeker! Het fijne van online ads is dat je heel specifiek jouw “target audience” kunt aangeven. Denk aan leeftijd, geslacht, woonplaats, interesses, hobby’s en online koopgedrag. Al deze kenmerken zullen gebundeld worden, een duidelijk perspectief in jouw doelgroep bieden en er voor zorgen dat jouw ads in, bijvoorbeeld een straal van 10 km om jouw bedrijf heen, doelgericht weggezet kunnen worden.

Zijn videoadvertenties duur?

Duur is een relatief begrip, maar adverteren kan al vanaf enkele tientallen euro’s. Nu zijn deze micro ads in de meeste gevallen niet de ads die ervoor zorgen dat jouw omzet aanzienlijk toeneemt, maar het gebruikmaken van video als online advertentie is zeker een goed idee! Het produceren van de video is vaak wel een kostbaar proces, maar in de meeste gevallen brengt een goede video ad een hoop geld in het laadje. Zien is geloven.

Abonneer jezelf op één van onze ads managers

Door jezelf te abonneren op één van onze ads managers ben jij er als ondernemer van verzekerd dat jouw online advertenties altijd goed scoren! Jouw persoonlijke ads manager zorgt er namelijk voor dat jouw ads gecreëerd, beheerd, gemonitord en geüpdatet worden. Het is belangrijk om jouw advertenties constant in de gaten te houden en hun prestaties te volgen, zo sta je nooit voor onaangename verrassingen en ben je er altijd van verzekerd dat jouw omzet, mede door jouw ads manager, blijft stijgen. Dit en nog veel meer allemaal in één abonnement van 12 maanden.

Online ads