wij zijn goed in

Sprekende foto's en video's
media manager

Media

Eén foto zegt meer dan duizend woorden

Plan B Design heeft een passie voor fotografie. Zonder beeldmateriaal kan je geen verhaal vertellen. Het spreekwoord luidt niet voor niets: “Een foto zegt meer dan duizend woorden.” Daar zijn wij het volledig mee eens! Wij denken vanuit een commercieel oogpunt met je mee en schieten zo de beste plaatjes voor jouw bedrijf of project. Mens, dier, product, landschap, interieur of exterieur; alles kan haarscherp worden vastgelegd. Klik op de knop hieronder en bekijk welke fotografie typen wij allemaal goed in de vingers hebben.

Tijd voor een bedrijfsvideo

Video is een steeds populairder medium. Bedrijven verkiezen een video tegenwoordig vaak boven andere vormen van content. Snelheid, daar gaat het om. Met een video kan je heel eenvoudig een bulk aan informatie op een vermakelijke manier verpakken. Denk bijvoorbeeld aan een tutorial over het gebruik van een product dat je verkoopt of een sfeervolle bedrijfsvideo die jouw unique sellingpoint laat zien. De mogelijkheden zijn eindeloos. Proef de sfeer, dat vraagt naar meer!

1

Tijd voor een bakkie

Want zonder goede (fair trade) brandstof loopt onze motor niet!

2

Maak je wensen kenbaar

Wat wil je precies vastleggen en welke doelen wil je hiermee bereiken, laat het horen

3

Plan op maat

Op basis van jouw persoonlijke wensen word er een plan op maat gemaakt

4

Achterover hangen

Want wij doen de rest! Jouw perfecte plaatjes en/of droomvideo(s) zijn onderweg

Plan B

Veel gestelde vragen

Een aantal veel voorkomende vragen over media vind je hieronder. Staat jouw vraag er niet tussen? Aarzel niet en neem contact met ons op. Ons luisterend oor en een passende reactie krijg je altijd!

Wat kost een fotoshoot voor mijn bedrijf?

De kosten voor een fotoshoot zijn natuurlijk relatief, maar vallen in de meestal erg mee. Je kunt namelijk na een paar uur shooten, met de juiste voorbereiding, al heel veel gave en bruikbare foto’s maken! Denk aan foto’s van je personeel, het interieur en exterieur maar bijvoorbeeld ook foto’s van je bedrijfsvoertuig(en), productie en opslag. Dit zijn zomaar een paar voorbeelden van foto’s die ieder bedrijf van zichzelf zou moeten hebben, je weet namelijk nooit waar het handig voor is. Niet geschoten is altijd mis!

Wat betekenen goede foto's en video's voor mijn bedrijf?

De juiste plaatjes betekenen simpelweg meer herkenbaarheid en bekendheid. Zien is geloven en bovenal herkennen. Jouw potentiële klanten en bestaande doelgroep moeten geprikkeld worden door het zien van jouw diensten, producten en bedrijfsvoering. Pas dan kan een persoon zich feitelijk verbonden voelen met jouw merk of product. Kortom, de juiste media zorgt voor een flinke boost in jouw omzet!

Wat voor soort foto's heeft mijn bedrijf nodig?

Ieder bedrijf zou op zijn minst foto’s van de producten en diensten moeten hebben die men levert. Daarna is het belangrijk om mensen een kijkje binnen jouw bedrijf te geven met foto’s van bijvoorbeeld je personeel en bedrijfsruimten. Heb je deze foto’s voor elkaar, dan heb je al een hele goede basis, maar met een beetje creativiteit is het al snel mogelijk om een echt bijzondere beeldbank bij elkaar te schieten.

Hoe post ik de juiste foto's op social media?

Op social media draait het voornamelijk om gunnen. Post jij alleen maar berichten waarin jij constant jouw producten of diensten promoot, dan zul je zien dat jouw volgers niet heel erg interactief met jouw posts om zullen gaan. Maar geef jij mensen een kijkje binnen in jouw bedrijf en geef je jouw posts, mede door goede foto’s, een leuke en laagdrempelige uitstraling dan zul je zien dat jouw volgers interactie gaan opzoeken met jouw posts.

Abonneer jezelf op één van onze media managers

Door jezelf te abonneren op één van onze media managers krijgt jouw bedrijf binnen no-time een beeldbank waar je u tegen zegt! Want laten we nu eerlijk zijn, die foto’s uit 2013 kunnen echt niet meer! Goed beeldmateriaal helpt de verkoop van producten en diensten aanzienlijk te verbeteren, want zien is geloven! Jouw persoonlijke media manager komt regelmatig langs en zorgt ervoor dat jouw beeldbank altijd up-to-date is. Dit en nog veel meer allemaal in één abonnement van 12 maanden.

Media