Wij zijn goed in

Sprekende foto’s

Plan B Design heeft een passie voor fotografie. Zonder beeldmateriaal kan je geen verhaal vertellen. Het spreekwoord luidt niet voor niets: “Een beeld zegt meer dan duizend woorden.” Daar zijn wij het volledig mee eens! Wij denken vanuit een commercieel oogpunt met je mee en schieten zo de beste plaatjes voor jouw bedrijf of project. Mens, dier, product, landschap, interieur of exterieur; alles kan haarscherp worden vastgelegd. Bekijk hieronder een aantal fotografietypen die wij goed in de vingers hebben. Klik op de categorie voor meer informatie.

Portretfotografie

Portretfotografie heeft het menselijke figuur en gelaat als onderwerp. Soms een geënsceneerd studioportret, soms een simpele pasfoto. Ook de mens in een bijzondere omgeving kan tot de portretfotografie behoren. Plan B Design houdt zich bezig met het vertellen van verhalen. Daarvoor gaat niets boven een stevige portretfoto.

Productfotografie

Wij denken vanuit een commercieel oogpunt met je mee en schieten zo de beste plaatjes voor jouw bedrijf of project. Wij beperken ons niet tot één specifiek soort fotografie zoals de meeste fotografen. Wij fotograferen elektronica, kleding, sieraden, food, juwelen en ga zo maar door. Dit kan in een gecontroleerde omgeving bij ons op kantoor, maar ook op een locatie in Nederland of in het buitenland.

Reclamefotografie

Succesvolle reclamefotografie begint bij een goed uitgewerkt product. Als er een ijzersterke fundering staat waarop gebouwd kan worden, dan zie je dat terug in het beeldmateriaal. De foto’s zijn net zo sterk als het product. Foto’s verlengen de mogelijkheden van je product. Ze zeggen toch niet voor niets: “Een beeld zegt meer dan duizend woorden.”

Interieurfotografie

Laat je ontwerp tot leven komen. Met sfeervolle interieurfoto’s neem je klanten mee op reis en laat je een visie of nieuwe trend zien. Bij interieurfotografie draait alles om de compositie en doen wij ons best de creativiteit van de ondernemer in een beeld te vangen.

Eventfotografie

Of het gaat om een kleine bijeenkomst of een groot congres, Plan B Design is van alle markten thuis. Door onze ruime ervaring en scherp oog voor details brengen wij alle vormen van events op een mooie manier in beeld.

Dronefotografie

Een blik vanuit de lucht heeft altijd iets bijzonders. Een “birds-eye-view” geeft overzicht en een perspectief. Dat is bijvoorbeeld handig voor real estate of architectuurfoto’s, maar denk bijvoorbeeld ook aan tuinen, bossen, parken, outdoor-evenementen en ga zo maar door.

Architectuurfoto.

Zoek je een architectuur- of interieurfotograaf? Dan ben je bij Plan B Design aan het goede adres. Wij houden ons namelijk regelmatig bezig met combineren van ontwerp en fotografie. Het visualiseren van onderwerpen is onze corebusiness! Wij leggen de sfeer van een gebouw of interieur, de details en structuur van bijvoorbeeld materialen haarscherp vast.

Trouwfotografie

Het meest bijzondere van fotografie is het mogen vereeuwigen van emotie en het kunnen vastleggen van bijzondere gebeurtenissen in het leven van mensen. Een bruiloft is natuurlijk één van die momenten. Plan B Design heeft een grote passie voor fotografie. Dat is altijd terug te zien in de foto’s die we maken. Bij ons is het ook mogelijk om een op maat gemaakt fotoboek te laten maken. Plan B Design heeft namelijk een hechte samenwerking met een lokale drukkerij. Zo kunnen wij binnen 1 week foto’s geschoten en gedrukt hebben!

Wildlifefotografie

Iets waar wij altijd mee bezig zijn, en zullen blijven, is het maken van verhalen. Alles wat leeft heeft een geschiedenis. Elk verhaal heeft een begin en einde, maar wat daartussenin gebeurt, is het belangrijkste.

Natuurfotografie

Ongekende schoonheid, eindeloos ontdekken en diepe verwondering. Dat is wat wij allemaal zouden moeten voelen voor de natuur. Precies dat gevoel vastleggen is uniek. Net zoals bij sportfotografie laten deze momenten vaak op zich wachten. Er is geen controle en timing is het meest belangrijke.

Alles onder één dak voor één vast bedrag per maand. Fulltime gemak voor een parttime prijs

Geef jezelf als ondernemer rust en laat Plan B Design je helpen. Wij ontwerpen én onderhouden je website of webshop, fotograferen producten of evenementen en posten originele berichten op al jouw socialmediakanalen. Bij ons vind je alles onder één dak voor een vast bedrag per maand. Fulltime gemak voor een parttime prijs, noemen wij dat. Neem gerust contact met ons op en maak je wensen kenbaar. De koffie — met een koekje — staat altijd klaar!