wij zijn goed in

Sprekende foto's
Media manager

Fotografie

Wij hebben een passie voor fotografie. Kijk je even naar het vogeltje?

Plan B Design heeft een passie voor fotografie. Zonder beeldmateriaal kan je geen verhaal vertellen. Het spreekwoord luidt niet voor niets: “Een foto zegt meer dan duizend woorden.” Daar zijn wij het volledig mee eens! Wij denken vanuit een commercieel oogpunt met je mee en schieten zo de beste plaatjes voor jouw bedrijf of project. Mens, dier, product, landschap, interieur of exterieur; alles kan haarscherp worden vastgelegd.

Alles kan worden vastgelegd!

Bij Plan B Design zijn we niet gespecialiseerd in één type fotografie. Wij hebben ons breed proberen op te leiden en hebben door jaren heen voldoende kennis opgebouwd om samen met de juiste apparatuur het beeldmateriaal wat jij nodig hebt haarscherp vast te kunnen leggen! Je vindt hieronder een aantal fotografie typen die wij goed in de vingers hebben.

Portretfotografie

Portretfotografie heeft het menselijke figuur en gelaat als onderwerp. Soms een geënsceneerd studioportret, soms een simpele pasfoto. Ook de mens in een bijzondere omgeving kan tot de portretfotografie behoren.

Productfotografie

Wij denken vanuit een commercieel oogpunt met je mee en schieten zo de beste plaatjes voor jouw bedrijf of project. Wij fotograferen elektronica, kleding, sieraden, food, juwelen en ga zo maar door.

Reclamefotografie

De foto’s moeten de waarden en het doel van je product of dienst uitbeelden en de zintuigen van je doelgroep prikkelen. De foto’s laten zien wat de consument of zakelijke afnemer met jouw producten of diensten kan doen.

Interieurfotografie

Met sfeervolle interieurfoto’s neem je, jouw klanten mee op reis en laat je een visie of nieuwe trend zien. Bij interieurfotografie draait alles om de compositie en doen wij ons best de creativiteit van de ondernemer te vangen.

Architectuurfotografie

Wij leggen de sfeer van een gebouw of interieur, de details en structuur van materialen haarscherp vast. Het vastleggen van de uitstraling van een gebouw en hoe die in de stedenbouwkundige context situeert is uniek.

Eventfotografie

Of het gaat om een kleine bijeenkomst of een groot congres, Plan B Design is van alle markten thuis. Door onze ruime ervaring en scherp oog voor details brengen wij alle vormen van events op een mooie manier in beeld.

Dronefotografie

Een blik vanuit de lucht heeft altijd iets bijzonders. Het geeft overzicht en een perspectief. Dat is handig voor real estate of architectuurfoto’s, maar denk ook aan tuinen, bossen, parken, outdoor-evenementen en ga zo maar door.

Fotografie

Veel gestelde vragen

Een aantal veel voorkomende vragen over fotografie vind je hieronder. Staat jouw vraag er niet tussen? Aarzel niet en neem contact met ons op. Ons luisterend oor en een passende reactie krijg je altijd!

Wat is het belang van professionele fotografie voor mijn bedrijf?

Kwalitatieve foto’s van jouw bedrijf, product of dienst verhogen simpelweg jouw omzet. Zien is geloven en dat kan natuurlijk uitstekend met ijzersterke fotografie. Door een uitgebreide beeldbank te maken, ben je als bedrijf flexibel. Denk aan foto’s voor in drukwerk (zoals visitekaartjes), maar ook een foto in je e-mail-handtekening doet het altijd goed. Een website? Die kan niet functioneren zonder foto’s. Jouw social media kanalen? Die kunnen ook echt niet zonder foto’s! Kortom, zonder goed beeldmateriaal ben je eigenlijk nergens.

Wat kost een fotoshoot voor mijn bedrijf?

Het creëren van nieuwe foto’s voor jouw bedrijf is in de meeste gevallen een zeer betaalbare bezigheid. Met de juiste voorbereiding kunnen wij in relatief korte tijd een groot aantal foto’s schieten. In tegenstelling tot de meeste fotografen krijg je bij Plan B Design te allen tijden alle foto’s opgestuurd en hoef je niet te kiezen uit een kleine selectie. Wij zorgen ervoor dat jouw beeldbank binnen no-time goed gevuld is.

Wat voor foto's heb ik nodig om mijn bedrijf goed te presenteren?

De reden dat wij meerdere type fotografie machtig zijn, is omdat je er met één type fotografie niet bent. Om jouw bedrijf goed te presenteren moet je denken aan foto’s van het in- en exterieur van je bedrijfspand, producten of diensten en personeel. Heb jij van bovenstaande categorieën voldoende beeldmateriaal? Dan heb je het best goed voor elkaar! Zo niet, dan is het dringend tijd voor een bakkie.

Wat nou als ik regelmatig nieuw beeldmateriaal nodig heb?

Door jezelf te abonneren op één van onze media managers krijgt jouw bedrijf binnen no-time een beeldbank waar je u tegen zegt! Want laten we nu eerlijk zijn, die foto’s uit 2013 kunnen echt niet meer! Goed beeldmateriaal helpt de verkoop van producten en diensten aanzienlijk te verbeteren, want zien is geloven! Jouw persoonlijke media manager komt regelmatig langs en zorgt ervoor dat jouw beeldbank altijd up-to-date is. Dit en nog veel meer allemaal in één abonnement van 12 maanden.

Abonneer jezelf op één van onze media managers

Door jezelf te abonneren op één van onze media managers krijgt jouw bedrijf binnen no-time een beeldbank waar je u tegen zegt! Want laten we nu eerlijk zijn, die foto’s uit 2013 kunnen echt niet meer! Goed beeldmateriaal helpt de verkoop van producten en diensten aanzienlijk te verbeteren, want zien is geloven! Jouw persoonlijke media manager komt regelmatig langs en zorgt ervoor dat jouw beeldbank altijd up-to-date is. Dit en nog veel meer allemaal in één abonnement van 12 maanden.

Fotografie