Bocx Interiors x Chicasa Meppen

Het verhaal achter de foto

Bocx Interiors is een Nederlandse groothandel in luxe zitmeubelen. Zij bieden een prachtige collectie zitmeubelen die nagenoeg alle stijlen bevat. Bocx Interiors heeft Plan B Design gevraagd af te reizen naar Meppen, Duitsland, om een deel van deze collectie te fotograferen. We zijn te gast bij Chicasa. Chicasa is een woonwinkel die veel exclusieve stoffen gebruikt en het geheel aankleed met prachtige luxueuze accessoires. Dit is dan ook precies de reden dat Bocx Interiors hier foto’s van wilde hebben. Kortom: Een hele mooie winkel met prachtige meubelen. Zie hieronder een greep uit de collectie.

INTERIEURFOTOGRAFIE

PRODUCTFOTOGRAFIE

Volg ons op Instagram & Pinterest

AANGENAAM

Mijn naam is Bram van den Broek. Creatief, commercieel, enthousiast en misschien wel interessant om een keer te ontmoeten, wat zeg jij?

WIJ ZIJN GOED IN

Sprankelende websites, winstgevende webshops, sprekende foto’s, persoonlijke huisstijlen, doeltreffende marketing- strategiëen en leuke gesprekken!

LEKKER SOCIAAL

Wie kan delen kan vermenigvuldigen. Volg ons op social media en blijf op de hoogte!

CONTACT

Utrechtseweg 149
6871 DS Renkum
0653688966
info@planbdesign.nl

Pin It on Pinterest

×

Hallo,

Stuur ons een appje. Klik op de contactpersoon hieronder en stuur je bericht! Of mail je brandende vraag naar info@planbdesign.nl

×