Webshop laten maken

Wij bouwen webshops op de meest populairste platformen

Jouw WooCommerce of Shopify store is nog maar één klik verwijderd van realisatie

Abonnementengratis website check

Winstgevende webshops met de W van Wow!

Je zult het waarschijnlijk al wel gemerkt hebben. Als je bijvoorbeeld door Arnhem loopt zijn de winkelstraten minder druk dan een aantal jaar geleden. Hoe komt dat? Mensen gaan niet meer graag de deur uit om te shoppen. De kwaliteit van het internet en webwinkels is tegenwoordig zo goed, dat bestellen vanuit je grote comfortabele fauteuil in je eigen huiskamer veel gemakkelijker is. Maar comfort is niet alles. Webshops bieden een enorm goede service en veelal de scherpste prijzen. Binnen 24 uur kun je alles in huis hebben. Dat is toch super! Plan B Design zorgt ervoor dat je een technisch goede en mooi ogende webshop in bezit krijgt. 

Nadat de shop is gerealiseerd kun je deze zelf gaan invullen. Of je laat het ons doen, dat kan natuurlijk ook. Wij zullen ervoor zorgen dat je optimaal scoort bij de zoekmachines en zo de meeste omzet uit je gloednieuwe webshop haalt! Nadat de webshop is gerealiseerd kunnen wij die ook up-to-date blijven houden. Zo ben je nooit offline en kunnen jouw producten ongestoord verkocht blijven worden.

WooCommerce, Shopify en Bol.com

WooCommerce is een shop omgeving die van A tot Z te personaliseren is. Het is een shop omgeving die naadloos aansluit op je WordPress website en kent veel mogelijkheden om deze naar eigen smaak in te richten en te personaliseren. WooCommerce is één van de meest populaire webshop systemen en is wereldwijd miljoenen keren geïntegreerd in diverse WordPress websites. Zowel WordPress als WooCommerce staan bekend als erg gebruiksvriendelijke CMS-systemen met veel ontwerp- en uitbreidingsmogelijkheden. Plan B Design werkt al jaren nauw samen met beide platformen. 

Shopify is een all-in one shop platform en is hard op weg om één van de populairste shop CMS-systemen ter wereld te worden. Shopify is geschikt voor zowel kleinschalige als grote winkels en kent vele mogelijkheden als het gaat om marketing en zoekmachine optimalisatie (SEO). Twee grote voordelen van Shopify zijn betaalbaarheid en snelheid. Het bouwen van een Shopify store vergt een totaal andere aanpak dan bij het creëren van een WooCommerce store. Omdat één systeem simpelweg niet op ieders voorkeuren kan aansluiten hebben we bij Plan B Design besloten te werken met beide platformen. Zo kunnen wij de ondernemer garanderen dat alle wensen en verwachtingen vervuld kunnen worden.

Bol.com is dé ideale partner als het gaat om bereikbaarheid en vindbaarheid in Nederland en België. Ben je van plan je webshop niet verder op te schalen en vooral lokaal te verkopen dan is Bol.com de ideale versterking van jouw kersverse WooCommerce of Shopify webshop. Plan B Design kan er namelijk voor zorgen dat al jouw producten live in contact staan met deze inmens populaire marketplace. Zo beschik je ineens over een potentieel netwerk van meer dan 11 miljoen actieve kopers! Plan B Design onderhoudt je webshop en zorgt ervoor dat je actuele assortiment 24/7 kan shinen op Bol.com

Online shop manager

Door jezelf te abonneren op één van onze shop managers krijg jij als winkeleigenaar of store manager ineens veel meer overzicht, gemak en bovenal rust! Een shop manager is een digitale duizendpoot die jouw webwinkel(s) volledig beheert. Denk aan het uitvoeren van updates en de optimalisatie van plugins en software. Ook houdt de shop manager het de productcatalogus bij en geeft die advies op maat. Hoe kunnen we bijvoorbeeld je webshop zo verbeteren dat die meer traffic en conversie genereert? Dit en nog veel meer allemaal in één abonnement van 12 maanden.

Jouw persoonlijke manager betaal je per jaar. Je kunt er ook voor kiezen om tegen een gereduceerd tarief vooruit te betalen. De werkzaamheden die worden verricht in jouw specifieke abonnement komen we graag vooraf in een persoonlijk gesprek toelichten en bespreken. Zo weet iedereen waar die aan toe is en kunnen we samen beginnen met het creëren van meer online shine voor jouw bedrijf. Het voordeel van een persoonlijke manager is dat het rust en ruimte creëert. De meeste werkzaamheden die je normaliter zelf nog eens tussen het runnen van een succesvolle onderneming moest proppen, worden nu van je afgenomen. Zo kun jij je focussen op ondernemen en wij doen de rest.

</> Antwoorden waar je iets aan hebt </>

Hoeveel kost het bouwen van een gemiddelde webshop?

De kosten van een webwinkel kunnen heel erg uiteenlopen. Het hangt voornamelijk af van hoeveel producten jij wilt gaan verkopen. Heb jij een kleine winkel dan zullen de kosten lager zijn, heb jij een grote winkel met bijvoorbeeld meer dan 250 producten dan praat je al over een serieuze winkel. Wij doen altijd ons best vooraf de wensen en verwachtingen van onze klanten te inventariseren en op basis hiervan een  plan op maat te maken. Er wordt altijd vooraf een bedrag afgesproken en daar zullen we ons aan houden! Zo sta je nooit voor onaangename financiële tegenvallers.

Is het mogelijk om mijn bestaande webshop te vernieuwen?

Heb je al een webwinkel en is het tijd voor vernieuwing? Dat kan! Wij hebben veel ervaring met platformen als WordPress, WooCommerce en Shopify. Staat jouw winkel op een ander platform? Geen probleem. Het migreren van je productcatalogus, bestellingen en klantgegevens behoren tot de mogelijkheden. Wij bouwen jouw webwinkel op een modern platform, zorgen ervoor dat jouw huisstijl wordt doorgevoerd en al jouw administratie op de juiste manier in jouw nieuwe winkel wordt neergezet. Zo kun jij ongehinderd doorgaan met ondernemen en staat jouw winkel niet stil!

Hoe behaal ik een hogere omzet met mijn webshop?

Een goede webwinkel is snel, kent een duidelijke navigatie en is natuurlijk goed vindbaar. Dit doe je mede door het verwerken van de juiste keywords, maar gebeurt voor een heel groot deel ook door goede marketing! Zonder goede reclame wordt het steeds moeilijker om jouw product online aan de man te brengen. De concurrentie wordt simpelweg steeds groter. Even een “winkeltje” openen zit er vandaag de dag niet meer in. Denk dus goed na over hoe jij jouw winkel wilt promoten.

Hoe veel tijd en energie kost het runnen van een webshop?

Ja, net zoals het beheren van een reguliere winkel kost het onderhouden van een online winkel een hoop tijd en energie. Denk aan het updaten, optimaliseren en analyseren van gegevens, de administratie, catalogusbeheer, klantenservice, voorraadbeheer, de boekhouding en ga zo maar door. Nu is het voordeel van een webwinkel dat veel zaken geautomatiseerd kunnen worden. Maar hoe doe je dat? Wat zijn de juiste instellingen en hoe houd ik overzicht? Dit en veel zaken kunnen worden overgenomen door je te abonneren op één van onze shop managers. Zo zorgen wij er achter de schermen voor dat alles goed draait en kan jij ongehinderd doorgaan met ondernemen.

Met welke software kan ik het beste mijn webshop starten?

Wij werken zelf het liefst met een combinatie van WordPress en WooCommerce of een Shopify store. Beide platformen kennen hun eigen sterke en zwakke punten, maar zijn fundamenteel zo goed dat wij je kunnen garanderen dat iedereen die ooit iets online heeft besteld minimaal één keer een product heeft aangeschaft bij een winkel die deze platformen gebruikt. Shopify en WooCommerce zijn razend populair en in de basis al super compleet. Jij wilt een betaalbare webshop? Dan ben je bij Plan B Design aan het juiste adres.

Is jouw website klaar voor de toekomst?

laat het gratis door ons checken!

Weet jij hoe jouw site er qua content, techniek en design voor staat? Wij denken van niet. Wij kijken met een kritische blik o.a. naar ontwerp, navigatie, content, zoekmachine optimalisatie en meer

Doe de check

Basic

10% korting per jaar of

vanaf €29,95/per maand

Updaten van software

Optimaliseren van beveiliging

Regelmatige catalogus check ups

Content controle

Professional

10% korting per jaar of

vanaf €89,95/per maand

Updaten van software

Optimaliseren van beveiliging

Regelmatige catalogus check ups

Content controle

Search Engine Optimalisation

Executive

10% korting per jaar of

vanaf €179,95/per maand

Updaten van software

Optimaliseren van beveiliging

Productcatalogus check ups

Regelmatige content controles

Search Engine Optimalisation

Conversie optimalisatie

Analytics advies

Basic

10% korting per jaar of

vanaf €29,95/per maand

Updaten van software

Optimaliseren van beveiliging

Regelmatige catalogus check ups

Content controle

Professional

10% korting per jaar of

vanaf €89,95/per maand

Updaten van software

Optimaliseren van beveiliging

Regelmatige catalogus check ups

Content controle

Search Engine Optimalisation

Executive

10% korting per jaar of

vanaf €179,95/per maand

Updaten van software

Optimaliseren van beveiliging

Productcatalogus check ups

Regelmatige content controles

Search Engine Optimalisation

Conversie optimalisatie

Analytics advies

Hé ondernemer,Leer zelf hoe jij jouw bedrijf kunt voorzien van meer online shine

Wil jij graag zelf meer leren over online marketing, hoe je zelf je website kunt onderhouden en hoe je nu het beste social media in kunt zetten voor jouw bedrijf? Meld je dan aan voor onze mailing. Wij versturen max. 12 keer per jaar een educatieve mail.