Webshop laten maken

wij zijn beschikbaar

Welkom bij jouw digital partner, waar we niet alleen websites bouwen, maar ook hoogwaardige e-commerce ervaringen creëren. Tools die de groei van jouw onderneming maximaliseren en je toegang geven tot klanten die je anders niet had kunnen bereiken.Breng jouw business naar nieuwe hoogte met onze webshop oplossingen

Webshop laten maken

Ontdek de kracht van een geoptimaliseerde webshop voor jouw onderneming. Wij zijn gespecialiseerd in het creëren van op maat gemaakte e-commerce oplossingen die niet alleen visueel aantrekkelijk zijn, maar ook prestaties en conversies gericht zijn. Of je nu kiest voor een WordPress-WooCommerce combinatie of de kracht van Shopify wilt benutten, wij leveren winkelervaringen die klanten aantrekken en behouden.Onze web developers begrijpen dat geen twee bedrijven hetzelfde zijn. Daarom bieden wij maatwerk e-commerce oplossingen die naadloos aansluiten op jouw specifieke behoeften.

Wat zijn de voordelen van een webshop

Proces automatisering

Betreed nieuwe markten

Meetbare inzichten

Conversie tracking

Digitaliseer winkel beheer

Online Shine uitbreiden!

Wat zijn de zakelijke voordelen van een webshop

Een goed ontworpen webshop opent de deuren naar een wereld van mogelijkheden voor jouw onderneming. Het stelt je in staat om jouw producten of diensten 24/7 online aan te bieden, waardoor je jouw bereik vergroot en potentiële klanten over de hele wereld kunt bereiken. Een webshop is meer dan alleen een online winkel; het is een krachtig instrument om jouw merk te laten groeien en te gedijen in de digitale markt.

Hoe gaan wij als digital agency voor jou te werk

Wij geloven we in een doordachte en op maat gemaakte aanpak. Ons proces begint met een grondige analyse van jouw bedrijf en doelstellingen. We bepalen de beste e-commerce strategie en kiezen het juiste platform op basis van jouw behoeften. Ons ervaren team van web developers en designers zorgt voor een naadloze integratie van design en functionaliteit, terwijl onze digital marketeers strategieën implementeren om de zichtbaarheid en conversie te vergroten. Het resultaat is een krachtige, op maat gemaakte webshop die niet alleen indruk maakt maar ook bijdraagt aan het succes van jouw onderneming.

1

Concept design

Na een kennis sessie zijn alle wensen en verwachtingen in kaart gebracht.

2

Development

Na 1 revisie ronde is alle feedback in het ontwerp verwerkt en gaan we aan de slag.

3

Live

We presenteren de webshop en zetten indien nodig samen de puntjes op de i.

4

Shop care

Wij zorgen dat je altijd online bent. Abonneer je op één van onze webcare pakketten.

Wij zijn voor iedereen bereikbaar

One product shop

Al vanaf €995,95 of

49,95

per maand

Ideal voor social media only promoties van 1 – 5 producten

Medium webshop

Al vanaf €2.995,95 of

129,95

per maand

Een webshop met conversie gericht design tot 50 producten

Webshop op maat

Al vanaf €3.995,95 of

129,95

per maand

Een webshop met conversie gericht design en snelle check out

Gratis website analyse

Krijg binnen 24 uur een uitgebreid rapport op maat opgestuurd

Kies je abonnement

Wij assisteren je bij het managen van jouw webwinkel. Ben je net begonnen of draait jouw online store al even mee. Er is voor ieder type online store een passend abonnement op maat beschikbaar.

Small shop

Vanaf €59,95 p.m.

Oplossing

Shop management, hulp op afstand en catalogus management

Shop +

Vanaf €99,95 p.m.

Oplossing

Shop management, content redigatie, hulp op afstand en catalogus beheer

Premium shop

Vanaf €199,95 p.m.

Oplossing

Shop management, SEO en conversie optimalisatie en content redigatie

"

alle abonnementen

Vragen over e-commerce

Wat kost het bouwen van een kleine webwinkel?

De kosten van een webwinkel kunnen heel erg uiteenlopen. Het hangt voornamelijk af van hoeveel producten jij wilt gaan verkopen. Gaat het om een kleine winkel dan zullen de kosten lager zijn dan bij een grote winkel met bijvoorbeeld meer dan duizend producten. Dan praat je al gauw over een serieuze winkel. Wij doen altijd ons best vooraf de wensen en verwachtingen van onze klanten te inventariseren en op basis hiervan een  plan op maat te maken. Er wordt altijd vooraf een bedrag afgesproken en daar zullen we ons aan houden! Zo sta je nooit voor onaangename financiële tegenvallers. Wij bouwen een webshop al vanaf €3.495,95 ex. btw.

Kan mijn bestaande webwinkel geupgrade worden?

Heb je al een webwinkel en is het tijd voor vernieuwing? Dat kan! Wij hebben veel ervaring met platformen als WordPress, WooCommerce en Shopify. Staat jouw winkel op een ander platform? Geen probleem. Het migreren van je productcatalogus, bestellingen en klantgegevens behoren tot de mogelijkheden. Wij bouwen jouw webwinkel op een modern platform, zorgen ervoor dat jouw huisstijl wordt doorgevoerd en al jouw administratie op de juiste manier in je nieuwe winkel wordt neergezet. Zo kun jij ongehinderd doorgaan met ondernemen en staat je winkel niet stil.

Hoe behaal ik een hogere omzet met mijn webwinkel?

Een goede webwinkel is snel, kent een duidelijke navigatie en is natuurlijk goed vindbaar. Dit doe je mede door het verwerken van de juiste keywords, maar gebeurt voor een heel groot deel ook door goede marketing! Zonder goede reclame wordt het steeds moeilijker om jouw product online aan de man te brengen. De concurrentie wordt simpelweg steeds groter. Even een “winkeltje” openen zit er vandaag de dag niet meer in. Denk dus goed na over hoe jij jouw winkel wilt promoten.

Is een webwinkel beheren een tijdrovende bezigheid?

Ja, net zoals het beheren van een reguliere winkel kost het onderhouden van een online winkel een hoop tijd en energie. Denk aan het updaten, optimaliseren en analyseren van gegevens, de administratie, catalogusbeheer, klantenservice, voorraadbeheer, de boekhouding en ga zo maar door. Nu is het voordeel van een webwinkel dat veel zaken geautomatiseerd kunnen worden. Maar hoe doe je dat? Wat zijn de juiste instellingen en hoe houd ik overzicht? Deze vragen en veel andere zaken kunnen worden overgenomen door je te abonneren op één van onze shop managers. Zo zorgen wij er achter de schermen voor dat alles goed blijft draaien zodat jij ongehinderd door kunt gaan met ondernemen.

Wat is het beste e-commerce platform om een webwinkel mee te openen?

Wij werken zelf het liefst met een combinatie van WordPress en WooCommerce of een Shopify store. Beide platformen kennen hun eigen sterke en zwakke punten, maar zijn fundamenteel zo goed dat wij je kunnen garanderen dat iedereen die ooit iets online heeft besteld minimaal één keer een product heeft aangeschaft bij een winkel die deze platformen gebruikt. Shopify en WooCommerce zijn razend populair en in de basis al super compleet. Jij wilt een betaalbare webshop? Dan ben je bij Plan B Design aan het juiste adres.