drone video laten maken

Drone video’s bieden een uniek perspectief

Een video die vanuit de lucht genomen is biedt ten alle tijden een spectaculair en uniek perspectief. Een drone (ookwel quadcopter genoemd) is een op afstand bedienbaar vliegtuigje. Het is een lichtgewicht en mobiel apparaat met zeer hoogwaardige camera. De bestuurder van de drone kan op de grond life zien wat de drone opneemt. Zo ben je er zeker van dat alle opnames precies geschoten worden zoals jij deze voor ogen hebt. Met een drone video kun je kijkers kennis laten maken met o.a. de omvang van je bedrijf, een omgeving of situatie. Maar denk ook aan interieurshots. We kunnen met een drone bijvoorbeeld door een productie hal of loods vliegen. En kies je voor een FPV drone dan is het letterlijk mogelijk om razendsnel door een kleine kantoorruimte te vliegen!

Onze drone shots zijn in 4k geschoten en snel inzetbaar

Drone shots zijn relatief betaalbaar en snel inzetbaar. Om aan de juiste regelgeving te voldoen hebben wij in huis één gecertificeerde drone vlieger. Een drone video maken is dus ook ‘a one man job’. Het vastleggen van drone shots is dus aanzienlijk goedkoper dan een meerkoppige productie. De shots worden altijd in 4k beeld kwaliteit opgeleverd. Wil je last minute een drone video laten maken? Geen probleem. Een drone video word veelal in één dagdeel op locatie geschoten en vraagt om minimale nabwerking. Wij leveren het beeldmateriaal vaak de volgende dag al bij de klant af.

FPV drone mogelijkheden

FPV staat voor First Person View. Een FPV drone is een speciaal type drone dat vele malen sneller reageert op de input van de vlieger en dus zeer wendbaar is. Er worden zelfs speciale droneraces georganiseerd om te zien wie de beste vliegenier is. Het bijzondere van een FPV drone is dat deze beelden kan maken die voor reguliere camera’s en drones simpelweg technisch niet mogelijk zijn. Een FPV drone word vooral ingezet bij films waar bijzondere shots nodig zijn. Denk aan de wat exclusievere brandmovies, bedrijfsvideo’s en commercials. Zelfs grote Hollywood producties gebruiken FPV drones. Bij Plan B Design is het mogelijk dit type beeldmateriaal te laten maken. In tegenstelling tot reguliere luchtbeelden zijn FPV drone shots meer tijdrovend en kostbaarder om te produceren.

Vliegen volgens de laatste wet- en regelgeving

Om in Nederland met een drone te mogen vliegen moet je een certificaat behaald hebben. Als je een bedrijf inhuurt om drone beelden te laten schieten is het natuurlijk wel zo prettig om te weten dat de vlieger beschikt over de nodig kennis wat betreft wet- en regelgeving. Plan B Design beschikt in huis over de juiste kennis om veilig luchtbeelden te mogen schieten.

Weet je niet zeker of jij toe bent aan een nieuwe video? Vraag dan de gratis website check aan.

Hoe gaan wij te werk

$
"

Locatie check

Er word digitaal gekeken of de locatie geschikt is om te mogen vliegen.

Shot list

We bekijken de locatie en inventariseren wat je graag gefilmd wilt hebben.

Productie

Onze dronepiloot komt op locatie vliegen en maakt de luchtbeelden.

Montage

Op verzoek kunnen de losse shots aan elkaar gemonteerd worden.

Met een unieke dronevideo biedt je kijkers een exclusief en hoogwaardig perspectief over je bedrijf, product of dienst

Wil jij graag drone beelden vanuit de lucht laten maken? Stuur je bericht.

“Drone shots in videos dragen bij aan een hoogwaardig en uniek perspectief. “