brandmovie laten maken

Met een brandmovie verhoog je de merkwaarde

Een brandmovie is een term die je steeds vaker aantreft. Het is afkomstig van de Engelse term ‘brand’ wat ‘merk’ betekent. De term legt de focus op de uitstraling van je merk en het gevoel dat het bij de kijker of (eind) gebruiker achter laat. Het doel van een brandmovie is door middel van film, puur en alleen de bekendheid van het merk te vergroten.

Jouw merk is uniek, laat dat zien!

Een brandmovie maken we samen met de ondernemer. Jij weet namelijk als geen ander wat jouw merk uniek maakt. De passie, energie en liefde voor wat jij op de markt hebt gebracht is de kern van een ijzersterke brandmovie. Want dat is waar een brandmovie over gaat. Jouw merk. De sterke kanten van jouw merk worden versterkt door verschillende audio en visuele assistenten. Het eindresultaat is een video van ca. 30 – 60 seconden waarin wij de kijker meenemen op reis binnen jouw merk.

Vertel jouw verhaal in een unieke brandmovie

In een brandmovie stel je jezelf een aantal serieuze vragen. Wie zijn we, waar staan we voor en waarom doen we eigenlijk wat we doen? Wat maakt ons uniek, wat zijn onze USP’s? Een brandmovie geeft visueel antwoord op deze vragen. Niet door zich informatief te uiten zoals een bedrijfsfilm, maar om de emotie op te zoeken. Je brandmovie moet een gevoel te weeg brengen, een emotie oproepen. Pas dan is de video geslaagd.

Onderscheid je merk en speel in op een gevoel

Jezelf onderscheiden is nog nooit zo belangrijk geweest. Het wereld wijde web draait overuren en iedereen probeert zijn plekje op het web te bemachtigen. Maar hoe onderscheid je jezelf nu van je concurrentie? Emotie. Door emotie op te roepen bij je doelgroep zorg je ervoor dat jouw content wel in het geheugen blijft zitten. De kans is groot dat jou concurrentie puur verkoopmatig en informatieve content aanbied. Laat jij het nou net even anders doen. Een brandmovie is het ideale medium om een stukje humor, drama, blijdschap of verdriet te verwerken. Door bepaalde kleuren en shots te combineren met de juiste geluidseffecten en muziek krijgt jouw brandmovie echt een uniek karakter.

Weet je niet zeker of jij toe bent aan een nieuwe video? Vraag dan de gratis website check aan.

Hoe gaan wij te werk

$
"

Story telling

We willen alles over jouw merk te weten komen. Wat maakt jou zo bijzonder?

Pre-productie

We bedenken samen conceptueel een manier om jouw verhaal te vertellen.

Productie

Een vakkundige filmcrew komt op locatie de juist beelden vastleggen.

Post productie

Een eerste versie word opgeleverd waar feedback op gegeven kan worden.

Onderscheid je merk door in te spelen op de emotie die jouw merk bij een doelgroep te weeg brengt

Wil jij een doeltreffende brandmovie laten maken die de harten van jouw doelgroep steelt? Stuur je bericht.

“Jouw merk is uniek. Met een brandmovie laat je zien waarom.”