after movie laten maken

Film het succes van een event

After movies zijn de laatste tijd zeer in trek. Het laat de sfeer en het succes van een event zien. Het is een moment om terug te kijken op een fantastisch moment. Op social media worden after movies massaal terug gekeken. Want stel je voor dat je er op staat. Dat moet iedereen weten, toch? Een after movie laten maken van je (zakelijke) evenement is een belangrijk onderdeel van de marketing achter de organisatie. De video deelt namelijk een visie, beleving en fantasie. Het neemt mensen, soms opnieuw, mee op reis en moedigt aan actie te ondernemen. Wij zorgen voor een creatief geheel en bieden de ondernemer een after movie van kwaliteit die binnen no-time afgleverd word.

Het moment herbeleven

Herinneringen maken. Daar houden mensen van. Een high light herbeleven is heerlijk. De “oh ja’s en””weet je nogs” vliegen je om de oren. De muziek, de sfeer, de show en het gezelschap zijn allemaal fijne elementen die in het geheugen gegrift staan. Het is toch fantastisch dat je dat ene moment weer in geur en kleur kan herbeleven? Oké geen geur. Een after movie is een gebalanceerde combinatie van audio en visuele kunsten. De emotie zoals het publiek die op het hoogtepunt van een geslaagd event beleefd heeft word vertaald naar een energieke after movie.

Motiveer nieuw publiek

Het is natuurlijk leuk om bestaande klanten en bezoekers van je event te verrassen met een gafe after movie. Maar het succes van een goede after movie zit ‘m in de bijdrage die het kan leveren aan een volgend event. Door de meest spectaculaire momenten vast te leggen zorgen we ervoor dat de after movie de high lights van een voorgaand event promoot. Een after movie kan op deze manier de verkoop voor een volgend event bevorderen doordat het nieuwe klanten inzicht geeft in een feest, verstival of zakelijk event die ze niet mogen missen. Het zogeheten Fear Of Missing Out (FOMO) effect.

Promoot een volgend event

Een after movie is in het kort een samenvatting, een sfeer impressie van het voorgaande event. Een verzameling van high lights. Een after movie is mede daardoor bij uitstek geschikt om als promotie materiaal te fungeren. Hoe kun je beter een event promoten dan het succesverhaal van het voorgaande event te delen met de wereld? Zeg het maar, wij weten het niet. Kortom: Organiseer jij (zakelijke) events die periodiek terug keren? Dan ben jij toe aan een after movie!

Weet je niet zeker of jij toe bent aan een nieuwe video? Vraag dan de gratis website check aan.

Hoe gaan wij te werk

$
"

Event analyse

Ieder event is uniek, de voorbereiding van een after movie dus ook.

Concept

We maken een visueel concept die aansluit op de visie van jouw event.

Productie

Een vakkundige filmcrew komt naar jouw evenement en legt alles vast.

Post productie

Een eerste versie word opgeleverd waar feedback op gegeven kan worden.

Voor ieder event word een film crew samengesteld die gespecialiseerd is in het creëren van passende content

Heb jij een gaaf evenement in de agenda staan die absoluut gefilmd moet worden? Stuur je bericht.

“Ieder event is uniek, de stijl van je after-movie ook.”