Productfoto's laten maken

Gemakkelijk en snel bij jou op de zaak met onze mobiele foto studio

Zakelijke toepassingen: Allround e-commerce, product promotie, product-catalogus en vakbladen

Voorbeelden

Haarscherp, kleurecht en consistent

Wij denken vanuit een commercieel oogpunt met je mee en schieten zo de beste plaatjes voor jouw bedrijf of project. Wij beperken ons niet tot één specifiek soort fotografie zoals de meeste fotografen. Wij fotograferen elektronica, kleding, sieraden, food, juwelen en ga zo maar door. Dit kan in een gecontroleerde omgeving bij ons op kantoor, maar ook op een locatie in Nederland of in het buitenland.Je bent op zoek naar een productfotograaf die jouw product de aandacht geeft die het verdient. Een fotograaf die de belichting precies zo opstelt, dat de unieke eigenschappen van het product naar voren komen. Iemand die door middel van een doordachte compositie en complexe nabewerkingstechnieken een beeld kan creëren waar uw doelgroep door wordt getriggerd.

Elk product heeft zijn eigen kenmerken en karaktereigenschappen. Daarom bespreken we van tevoren de details, zodat jouw product de juiste behandeling krijgt. Ook in de nabewerking komt die aandacht voor detail terug. Alle foto’s worden pixel voor pixel gecheckt en zo nodig gecorrigeerd. Beeldbewerking is een groot onderdeel van het proces. Niet alleen in ‘correcties’, want vaak kan zelfs het onmogelijke mogelijk gemaakt worden! Bij Plan B Design staan hoge kwaliteit, persoonlijke en duidelijke communicatie voorop. Snelheid, daar houden we van. Wil je meer weten over de mogelijkheden? Druk dan op de contactknop rechts boven. De koffie staat klaar! Met koekjes…

PBD_0100

PDB_0101

PBD_0102

Hé ondernemer,Leer zelf hoe jij jouw bedrijf kunt voorzien van meer online shine

Wil jij graag zelf meer leren over online marketing, hoe je zelf je website kunt onderhouden en hoe je nu het beste social media in kunt zetten voor jouw bedrijf? Meld je dan aan voor onze mailing. Wij versturen max. 12 keer per jaar een educatieve mail.