Social media foto's laten maken

Laat je volgers zien wat jouw bedrijf zo bijzonder maakt

Zakelijke toepassing: Visuele ondersteuning voor social media netwerken als: Facebook, Linkedin, Instagram, Pinterest, TikTok, Twitter en Youtube

Voorbeelden

Doeltreffend, meeslepend en effectief

Succesvolle reclamefotografie begint bij een goed uitgewerkt product. Als er een ijzersterke fundering staat waarop gebouwd kan worden, dan zie je dat terug in het beeldmateriaal. De foto’s zijn net zo sterk als het product. Foto’s verlengen de mogelijkheden van je product. Ze zeggen toch niet voor niets: “Een beeld zegt meer dan duizend woorden.” Bij een goede promotie hoort natuurlijk het perfecte plaatje. Een ijzersterke reclamecampagne kan geen goede resultaten behalen zonder passende beelden. Goede foto’s zijn, in combinatie met een goed uitgewerkt product en pakkende teksten, de ruggengraat van je advertentie.

De foto’s moeten de waarden en het doel van je product of dienst uitbeelden en de zintuigen van je doelgroep prikkelen. De foto’s laten zien wat de consument of zakelijke afnemer met jouw producten of diensten kan doen. Plan B Design is gespecialiseerd in het vertellen van verhalen met beeld. Onze fotografen kijken met een commercieel oog naar jouw producten of diensten en schieten zo de beste plaatjes voor jouw promotie. De foto’s kun je gebruiken voor een post op je social media kanalen of voor een grootschalige reclamecampagne. Ook verzorgen wij de fotografie voor magazines, tijdschriften en andere gedrukte media. Wij maken daarin geen onderscheid. Wij schieten altijd met scherp!

PBD_0100

PDB_0101

PBD_0102

Hé ondernemer,Leer zelf hoe jij jouw bedrijf kunt voorzien van meer online shine

Wil jij graag zelf meer leren over online marketing, hoe je zelf je website kunt onderhouden en hoe je nu het beste social media in kunt zetten voor jouw bedrijf? Meld je dan aan voor onze mailing. Wij versturen max. 12 keer per jaar een educatieve mail.