Zakelijke portret en profielfoto's laten maken

Met herkenbaarheid verkoop je jezelf, je product en/of dienst

Zakelijke toepassingen: Profielfoto’s voor social media netwerken, zakelijke website en representatief reclamedrukwerk

Voorbeelden

Persoonlijk, uniek en relaxed

Portretfotografie heeft het menselijke figuur en gelaat als onderwerp. Soms een geënsceneerd studioportret, soms een simpele pasfoto. Ook de mens in een bijzondere omgeving kan tot de portretfotografie behoren. Plan B Design houdt zich bezig met het vertellen van verhalen. Daarvoor gaat niets boven een stevige portretfoto. Bij een portret- of profielfoto draait alles om de persoon. Ieder mens is uniek en heeft een eigen verhaal. Dat gevoel vertalen wij naar een ijzersterke portretfoto. Portretfoto’s kunnen een zakelijke uitstraling, maar ook een artistiek karakter krijgen. Denk bijvoorbeeld aan foto’s voor je Linkedin-profiel, een tijdschrift of reclamebord.

Portretfoto’s kunnen in diverse omstandigheden worden geschoten. Dat kan op een locatie naar keuze: in het groen, een andere unieke locatie of gewoon bij jou op de zaak. Als je het gemak van je eigen omgeving het prettigst vindt, komen onze fotografen bij je langs en schieten zo de juiste plaatjes. Een haarscherpe set portretfoto’s van bijvoorbeeld je werknemers is altijd een aanwinst voor je bedrijf. Denk bijvoorbeeld aan het gebruik hiervan op je visitekaartjes of op je ‘team-’ of ‘over ons-pagina’ op je website. Mensen vinden het prettig om (bekende) gezichten te zien. Het geeft ze een gevoel je iets beter te leren kennen voor er überhaupt een woord is gewisseld.

PBD_0100

PDB_0101

PBD_0102

Hé ondernemer,Leer zelf hoe jij jouw bedrijf kunt voorzien van meer online shine

Wil jij graag zelf meer leren over online marketing, hoe je zelf je website kunt onderhouden en hoe je nu het beste social media in kunt zetten voor jouw bedrijf? Meld je dan aan voor onze mailing. Wij versturen max. 12 keer per jaar een educatieve mail.