Interieur- en architectuurfoto's laten maken

Van fantasie naar realisatie met doeltreffend beeldmateriaal

Zakelijke toepassingen: Plaatsingen in vakbladen en magazines, social media en persoon en/of productpromotie’s

Voorbeelden

Visie, uitstraling en lijnenspel

Laat je ontwerp tot leven komen. Met sfeervolle interieurfoto’s neem je klanten mee op reis en laat je een visie of nieuwe trend zien. Bij interieurfotografie draait alles om de compositie en doen wij ons best de creativiteit van de ondernemer in een beeld te vangen. Wij verzorgen professionele fotografie van interieurs voor projecten in binnen- en buitenland. Denk hierbij aan kantoren, hotels, meubelgroothandels, meubelwinkels, restaurants, makelaars en privéprojecten. Plan B Design focust zich niet op één type interieurfotografie.

Wij zijn gespecialiseerd in het in beeld brengen van de visie en creativiteit van onze klanten. Elk interieur is met een grote zorgvuldigheid samengesteld en dat moet te voelen zijn op een foto. Elke foto moet een reactie teweegbrengen. Onze flexibele fotografen hebben veel ervaring met het schieten van interieurs en exterieurs in verschillen vormen, formaten en situaties in zowel binnen- als buitenland. Die ervaring levert stuk voor stuk unieke en sfeervolle beelden op.

Zoek je een architectuur- of interieurfotograaf? Dan ben je bij Plan B Design aan het goede adres. Wij houden ons namelijk regelmatig bezig met combineren van ontwerp en fotografie. Het visualiseren van onderwerpen is onze corebusiness! Wij leggen de sfeer van een gebouw of interieur, de details en structuur van bijvoorbeeld materialen haarscherp vast. Het vastleggen van de sfeer en uitstraling van een gebouw en hoe die in de stedenbouwkundige context situeert is een vak apart. Nauw lettend op de zorgvuldig gepositioneerde lijnen proberen wij ieder beeld mee te laten glijden op de lijnen van een gebouw. Of het nu gaat om een kantoorgebouw, hotel, restaurant of pittoreske jaren 30-woning.

PBD_0100

PDB_0101

PBD_0102

Hé ondernemer,Leer zelf hoe jij jouw bedrijf kunt voorzien van meer online shine

Wil jij graag zelf meer leren over online marketing, hoe je zelf je website kunt onderhouden en hoe je nu het beste social media in kunt zetten voor jouw bedrijf? Meld je dan aan voor onze mailing. Wij versturen max. 12 keer per jaar een educatieve mail.