Chainresult wat wij doen

Introductie

De supply chain van morgen: korter, veerkrachtiger en duurzamer

Een goed ingerichte, effectieve supply chain is van essentieel belang om weerbaar en wendbaar te blijven. Hiermee houdt u controle over de beschikbaarheid van grondstoffen, de inkoop en productieprocessen en de betrouwbaarheid van leveringen. En kunt u snel blijven inspelen op de grillige en lastig voorspelbare klantvraag.

Chainresult heeft ruim 20 jaar kennis en ervaring in supply chain-oplossingen voor organisaties in trading, distributie, manufacturing en retail. Business consultancy vanuit de inhoud én het proces. Vol passie bedenken we steeds nieuwe concepten en oplossingen. Met verbeteringen en vernieuwingen die we niet alleen in beeld brengen, maar ook succesvol realiseren. Samen met u vertalen we de strategie naar de operatie: people, proces, data en systeem.

Business consultancy, procesoptimalisatie en implementatie

g
Procesoptimalisatie
Business implementatie
Realisatie ondersteuning
Change management

Afsluiting

Partner voor supply chain bedrijfsvoering

Een korte en duurzame supply chain: tegen beheersbare kosten en met een hoog prestatieniveau. Zodat u kunt instaan voor de juiste beschikbaarheid van grondstoffen, betrouwbare levering en hoge klanttevredenheid. Dat is wat u wilt. Met onze adviesdiensten kunt u uw bedrijfsvoering met de juiste systemen optimaliseren. En weet u zeker dat uw bedrijfsdoelstellingen echt haalbaar zijn.

Onze business consultants zijn thuis in uw branche en uitdagingen. We verdiepen ons in uw strategie en bedrijfsdoelstellingen. Ingewikkelde vraagstukken zetten we om in behapbare delen. Samen maken een plan om de supply chain en operationele werkzaamheden end-to-end  en fundamenteel te veranderen. We selecteren samen de ondersteunende systemen en begeleiden de implementatie. Van begin tot eind. Ontdek zelf welk verschil dit kan maken!