bedrijfsfotograaf oosterbeek

plan b design

Over ons

Professionele fotograaf Oosterbeek

Bedrijfsfotografie is een uitstekend middel om producten en diensten mee te visualiseren. Misschien vindt jij jouw productieproces de normaalste zaak van de wereld, terwijl het voor andere spectaculaire beelden kunnen zijn. Jouw klanten kijken namelijk niet alleen naar de foto’s van jou en je medewerkers, maar nemen ook graag een kijkje achter de schermen. De juiste zakelijke impressie kweekt vertrouwen en trekt (potentiele) klanten aan. Als je in de zakelijke dienstverlening werkzaam bent is het visualiseren van jouw organisatie via bedrijfsfotografie bijzonder waardevol. Zien is namelijk geloven! Denk bij zakelijke fotografie o.a. aan: portretfoto’s, productfoto’s en interieurfoto’s. Door zakelijke fotografie te gebruiken kun jij jouw merk, bedrijf, product of dienst uitstekend presenteren.

Hoe gaat een professionele fotograaf te werk

$
"

Concept

We bepalen samen met jou welke foto’s er geschoten moeten worden.

Voorbereiding

Er wordt bepaald welke plekken er het meest fotogeniek zijn.

Shooten

Wij komen bij jou op locatie langs en schieten de juiste plaatjes.

Na bewerken

De juiste beelden zijn geschoten, tijd voor de finishing touch!

Bedrijfsfotograaf Oosterbeek

Op beeldmateriaal dat je op internet kunt vinden rust een auteursrecht. Mede hierdoor stellen steeds meer bedrijven en organisaties een eigen beeldbank samen. Dit is een flinke bibliotheek met doelgerichte en algemene foto’s die ongelimiteerd gebruikt kunnen worden voor verschillende doeleinden. Deze foto’s zijn stuk voor stuk uniek en exclusief te gebruiken door de onderneming in kwestie. Een wereld van verschil ten opzichte van de fake en glossy stockfoto’s online. Het zoeken naar een geschikte stockfoto kost enorm veel tijd en de foto’s zijn vaak onpersoonlijk en onrealistisch. Een eigen beeldbank is daarom een veel beter idee. Bovendien is dit ook helemaal niet zo duur als je de aanschafkosten van stockfoto’s in vergelijking neemt. Door een goede voorbereiding en slimme planning, kunnen we samen een waardevolle collectie schieten waar jouw bedrijf jaren mee vooruit kan. Origineel beeldmateriaal dat de kernwaarden van jouw onderneming laat zien, dat heb je nodig!

Bedrijfsfotograaf Oosterbeek

Op beeldmateriaal dat je op internet kunt vinden rust een auteursrecht. Mede hierdoor stellen steeds meer bedrijven en organisaties een eigen beeldbank samen. Dit is een flinke bibliotheek met doelgerichte en algemene foto’s die ongelimiteerd gebruikt kunnen worden voor verschillende doeleinden. Deze foto’s zijn stuk voor stuk uniek en exclusief te gebruiken door de onderneming in kwestie. Een wereld van verschil ten opzichte van de fake en glossy stockfoto’s online. Het zoeken naar een geschikte stockfoto kost enorm veel tijd en de foto’s zijn vaak onpersoonlijk en onrealistisch. Een eigen beeldbank is daarom een veel beter idee. Bovendien is dit ook helemaal niet zo duur als je de aanschafkosten van stockfoto’s in vergelijking neemt. Door een goede voorbereiding en slimme planning kunnen we samen een waardevolle collectie schieten waar jouw bedrijf jaren mee vooruit kan.

Zakelijke fotograaf in Oosterbeek

Eén foto zegt meer dan duizend woorden. Cliché maar waar!  Om jouw zakelijke activiteiten niet te laten conflicteren kun je dat ene leuke vakantie kiekje simpelweg niet als portretfoto op je website gebruiken. Op zakelijke netwerken als LinkedIn is jouw profielfoto zelfs één van de meest belangrijke elementen van je profiel. Het is de manier om je op de juiste professionele wijze te presenteren. Een goede eerste indruk maak je maar één keer. Laat het een goede zijn! Een ’team’ pagina of ‘over ons’ pagina is veelal één van de meest bezochte pagina’s van je website. Relaties en toekomstige klanten willen graag weten met wie ze in contact komen en zaken gaan doen. Door de juiste fotografie in te zetten presenteer je jouw onderneming op een gepaste, zakelijke en professionele wijze.