plan b design

Alle diensten
Portfoliogratis web check

Diensten

Fulltime gemak voor een parttime prijs noemen we dat.

Geef jezelf als ondernemer rust en laat Plan B Design je helpen. Wij ontwerpen én onderhouden je website of webshop, fotograferen producten of evenementen en posten originele berichten op al jouw socialmediakanalen. Bij ons vind je alles onder één dak voor een vast bedrag per maand. Fulltime gemak voor een parttime prijs, noemen wij dat. Neem gerust contact met ons op en maak je wensen kenbaar. De koffie — met een koekje — staat altijd klaar! 

Wij zijn handig in aardig wat zaken…

Bij Plan B Design zijn wij goed in sprankelende websites, winstgevende webshops, sprekende foto’s, interessante video’s, persoonlijke huisstijlen, doeltreffende marketingstrategieën, hoogwaardig drukwerk en natuurlijk leuke gesprekken! Lijkt het jou prettig om volledig ontzorgd te worden? Druk op de contactknop hierboven en laat van je horen, wij helpen je graag verder! Ben je benieuwd naar wat wij allemaal hebben gemaakt? 

Webdesign

Een stijlvol, tijdloos ontwerp met foutloze werking op alle apparaten. Voorzien van een uniek design, waarmee je na een eenmalige investering weer jaren vooruit kunt! Wij geven jouw website de W van Wow (en van WordPress). Dat is onze filosofie.

E-commerce

Wij zullen ervoor zorgen dat je shop optimaal scoort bij de zoekmachines en zo de meeste omzet uit je gloednieuwe webshop haalt! Nadat de webshop is gerealiseerd kunnen wij die ook up-to-date blijven houden.

Foto -en Videografie

Plan B Design heeft een passie voor fotografie. Zonder beeldmateriaal kan je geen verhaal vertellen. Het spreekwoord luidt niet voor niets: “Een foto zegt meer dan duizend woorden.” Daar zijn wij het volledig mee eens!

Allround marketing

Marketing heeft traditioneel betrekking op alle activiteiten die een bedrijf uitvoert om de verkoop van producten of diensten te bevorderen, dat wist je natuurlijk al… Maar waar ga je beginnen? Hoeveel wil je investeren?

Online Advertising

Het online adverteren van jouw product, dienst of bedrijf is tegenwoordig één van de meest raadzame manieren om jezelf op de kaart te zetten. Door middel van online advertising krijgen jouw online domeinen binnen no-time een boost bij jouw doelgroep.

Social Media

Social media heeft de afgelopen jaren ontzettend veel mogelijk gemaakt voor alle type ondernemers. Of je nu een startup bent of een bestaand bedrijf die al meerdere decennia aan het ondernemen is, het is voor iedereen mogelijk om de kracht van social media te benutten.

Huisstijlen en branding

Een persoonlijke en unieke huisstijl is de ideale manier om je bedrijf herkenbaar te presenteren. Het is het symbolische gedeelte van de bedrijfsidentiteit en de eerste indruk die iemand krijgt van je bedrijf. Zorg ervoor dat die goed is!

Allround drukwerk

Bij Plan B Design zijn we gespecialiseerd in het vertellen van verhalen, en dat kan goed met drukwerk. We gaan samen brainstormen over het type drukwerk, het doel van het drukwerk, de boodschap en het verhaal dat verspreid dient te worden.

SEO en SEA

Zoekmachineoptimalisatie, ook wel SEO (Search Engine Optimalization) genoemd, is een groot deel van de backend van je WordPress-site. Deze optimalisatie zorgt ervoor dat bezoekers door middel van goede techniek, content en populariteit steeds weer bij jouw website terechtkomen. 

Abonnementen

Geef jezelf als ondernemer rust en laat Plan B Design je helpen. Wij ontwerpen én onderhouden je website of webshop, fotograferen producten of evenementen en posten originele berichten op al jouw socialmediakanalen. Bij ons vind je alles onder één dak voor een vast bedrag per maand.

Copywriting

Het correct schrijven van de juiste copy kan een bijzonder lastige taak zijn. Wat wil je precies vertellen? Klopt de toon van mijn verhaal wel? Ga ik je en jij gebruiken of misschien toch u? Dit zijn een paar simpele voorbeelden die hele grote gevolgen kunnen hebben. 

Gratis web check

Wij kijken met een kritische blik o.a. naar ontwerp, navigatie, content, zoekmachine optimalisatie en nog veel meer! Weet jij hoe jouw site er qua content, techniek en design voor staat? Wij denken van niet. Is jouw site misschien toe aan nieuw jasje, een frisse wind door het verouderde ontwerp of  nieuw beeldmateriaal?

Diensten