AANGENAAM

Mijn naam is Bram van den Broek en kom uit Renkum. In het dagelijks leven ben ik werkzaam als bedrijfsleider bij Bistro Barbizon in Oosterbeek. Dit werk voer ik met heel veel plezier uit maar mijn echte passie blijft toch webdesign. Ik vind het heerlijk om mijn creativiteit te uiten in mooie middelen zoals, websites, logo’s, foto’s en meer. Alles wordt vanuit een commercieel oogpunt zorgvuldig ontworpen met een volledige focus op jouw doelgroep. Samen gaan we voor een mooie samenwerking  en zorgen we er voor dat jouw bedrijf op de kaart komt te staan.

HET DOEL VAN PLAN B DESIgn

Bedrijven voorzien van een volledig pakket van grafische, online en marketing diensten. Ideaal voor mkb’ers en zzp’ers die zelf geen communicatie of design medewerker in dienst hebben of willen nemen, maar zich wel beseffen dat een profesionele online presentatie van hun bedrijf vandaag de dag van cruciaal belang is.

AANGENAAM

Mijn naam is Bram van den Broek. Creatief, commercieel, enthousiast en misschien wel interessant om een keer te ontmoeten, wat zeg jij?

LEKKER SOCIAAL

Wie kan delen kan vermenigvuldigen. Volg ons op social media en blijf op de hoogte!

CONTACT

Prins Bernhardlaan 48
6866 BZ Heelsum
0653688966
info@planbdesign.nl
Plan B Webdesign Ontwerp Fotografie Bram van den Broek Renkum Nederland design webdesign fotografie ontwerpen huisstijl flyer folder broshure cv visitekaartje catalogus banner borden vlaggen muurschilderingen menukaarten volledige huistijlen

Schrijf je hier in voor onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van nieuws, trends en wie weet wel een leuke aanbieding, dus houdt je mailbox goed in de gaten!

Hoppa! Je bent succesvol aangemeld op onze nieuwsbrief.

Pin It on Pinterest