Even voorstellen

Mijn naam is Bram van den Broek en kom uit Renkum. Ik heb een passie voor fotografie en webdesign. Ik vind het heerlijk om mijn creativiteit te uiten in mooie middelen zoals, websites, logo’s, foto’s en andere zaken. Alles wordt vanuit een commercieel oogpunt zorgvuldig ontworpen en vastgelegd met een volledige focus op jouw doelgroep.

Ik ben Plan B Design begonnen om bedrijven te voorzien van een volledig pakket fotografie, webdesign en marketing diensten. Ideaal voor mkb’ers en zzp’ers die niet voor iedere tak van sport een ander bedrijf of persoon willen inschakelen, maar zich wel beseffen dat een professionele online presentatie van hun bedrijf vandaag de dag van cruciaal belang is.

Geef jezelf als ondernemer rust. Alles onder één dak voor één vast bedrag per maand. Fulltime gemak voor een parttime prijs. Nieuwsgierig geworden? Werp dan voor meer informatie een vlugge blik over onze website en wellicht drinken wij samen binnenkort wel een bakkie… of twee!

Misschien wel handig om te lezen
Website of webshop laten maken en goed gevonden worden? Lees hier meer!

AANGENAAM

Mijn naam is Bram van den Broek. Creatief, commercieel, enthousiast en misschien wel interessant om een keer te ontmoeten, wat zeg jij?

WIJ ZIJN GOED IN

Sprankelende websites, winstgevende webshops, sprekende foto’s, persoonlijke huisstijlen, doeltreffende marketing- strategiëen en leuke gesprekken!

LEKKER SOCIAAL

Wie kan delen kan vermenigvuldigen. Volg ons op social media en blijf op de hoogte!

CONTACT

Utrechtseweg 149
6871 DS Renkum
0653688966
info@planbdesign.nl

Pin It on Pinterest

×

Hallo,

Stuur ons een appje. Klik op de contactpersoon hieronder en stuur je bericht! Of mail je brandende vraag naar info@planbdesign.nl

×