AANGENAAM

Mijn naam is Bram van den Broek en kom uit Renkum. In het dagelijks leven laat ik mij graag verwonderen door mens en natuur. Met de camera in mijn hand probeer ik alle momenten vast te leggen. Wat begon als een hobby is nu mijn baan. Ik heb een passie voor fotografie en webdesign. Ik vind het heerlijk om mijn creativiteit te uiten in mooie middelen zoals, websites, logo’s, foto’s en andere zaken. Alles wordt vanuit een commercieel oogpunt zorgvuldig ontworpen en vastgelegd met een volledige focus op jouw doelgroep. Samen gaan we voor een mooie samenwerking  en zorgen we er voor dat jouw bedrijf op de kaart komt te staan.

HET DOEL VAN PLAN B DESIgn

Bedrijven voorzien van een volledig pakket fotografie, webdesign en marketing diensten. Ideaal voor mkb’ers en zzp’ers die niet voor iedere tak van sport een ander bedrijf of persoon willen inschakelen, maar zich wel beseffen dat een professionele online presentatie van hun bedrijf vandaag de dag van cruciaal belang is.

AANGENAAM

Mijn naam is Bram van den Broek. Creatief, commercieel, enthousiast en misschien wel interessant om een keer te ontmoeten, wat zeg jij?

WIJ ZIJN GOED IN

Sprankelende websites, winstgevende webshops, sprekende foto’s, persoonlijke huisstijlen, doeltreffende marketing- strategiëen en leuke gesprekken!

LEKKER SOCIAAL

Wie kan delen kan vermenigvuldigen. Volg ons op social media en blijf op de hoogte!

CONTACT

Utrechtseweg 149
6871 DS Renkum
0653688966
info@planbdesign.nl

Pin It on Pinterest

×

Hallo,

Stuur ons een appje. Klik op de contactpersoon hieronder en stuur je bericht! Of mail je brandende vraag naar info@planbdesign.nl

×