Noorwegen

Noorwegen

HET VERHAAL ACHTER DE FOTO's

Zomer 2018 een reis gemaakt naar Noorwegen. Wat een prachtige plek. Het ideale land om een aantal mooie landschapfoto’s en natuurfoto’s te maken. En oefening baart natuurlijk kunst. Zie hieronder het resultaat van een persoonlijke reis naar hele bijzondere plaatsen in een prachtig land.

SCHAP 19

SCHAP 19

HET VERHAAL ACHTER DE FOTO'S

SCHAP 19 is een jonge onderneming in Rhenen. Het is een hippe snuisterijen winkel met allerlij leuke hebbe dingetjes, gadgets, accessoires en nog veel meer leuke dingen. Buiten een winkel hebben zij ook een webshop. Plan B Design heeft de productfotografie en de interieur foto’s van SCHAP 19 verzorgt. Zie hieronder een greep uit de zakelijke reportage.

Wikro B.V.

Wikro B.V.

HET VERHAAL ACHTER DE FOTO'S

Wikro B.V. is een groothandel in afbouwmaterialen die al 3 generaties en meer dan 55 jaar mee draaid. Dat opzich is al een top prestatie. Begin 2018 vroegen zij aan Plan B Design om een frisse wind door hun social media pagina’s te brengen en daar zijn natuurlijk leuke foto’s voor nodig. Ik heb geprobeerd de focus op saamhorigheid en persoonlijkheid te leggen. De mensen van Wikro werken nauw met elkaar samen en de sfeer binnen het bedrijf is hartverwarmend. Zie hieronder een greep uit de collectie.

Bistro Barbizon

Bistro Barbizon

HET VERHAAL ACHTER DE FOTO'S

Bistro Barbizon is een jonge horeca onderneming in Oosterbeek. Zij serveren dagverse producten in een sfeervol, modieus restaurant gelegen in een prachtige bosrijke omgeving. Barbizon legt de focus op de klassieke Franse keuken en alles wat daar om heen draaid. Persoonlijke portretten van fanatiek personeel en mooie borden gevuld met alles wat moeder natuur te bieden heeft. Bekijk hieronder een aantal smaakvolle foto’s van Bistro Barbizon Oosterbeek.

Pin It on Pinterest

×

Hallo,

Stuur ons een appje. Klik op de contactpersoon hieronder en stuur je bericht! Of mail je brandende vraag naar info@planbdesign.nl

×